בננה-פודינג קרמל
פודינג בננה-קרמל דורש בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. אם יש לכם בננה, סוכר, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג קרמל קוקוס-בננה {ספר הבישול של החודש }, פודינג קרמל עם רוטב קרמל מלוח, ו פודינג קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים סוכר במחבת עוגה עגולה 8 אינץ '(עם צדדים 2 אינץ') מעל חום בינוני, מחבת רועד מדי פעם, 5 דקות או עד שהסוכר נמס והופך חום זהוב בהיר.
הסר מחבת מחום, ולתת לעמוד 5 דקות. (סוכר יתקשה.)
תהליך חלמונים ביצה הבא 6 מרכיבים בבלנדר עד חלקה.
יוצקים תערובת על סוכר מקורמל במחבת. מכסה תערובת עם רדיד אלומיניום.
מניחים מחבת עוגה במחבת broiler.
כדי לנוע לעומק של 2/3 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז פודינג יוצא נקי.
הסר מחבת עוגה מאמבט מים; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.
הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; הפוך על צלחת הגשה.
טיפ: 8-עוז. בלוקים של 1/3-פחות שומן גבינת שמנת יש סימנים על האריזה וציין 1 עוז. מידות. על ידי שימוש בסימנים אלה, קל למדוד את 3 עוז. של גבינת שמנת שאתה צריך עבור המתכון הזה.