בננה פירורי עוגה
בננה פירור עוגה היא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 375 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קינמון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו באננן שיבולת שועל עוגת פירורים, בננה פירור חטיף עוגה, ו בננה פירור חטיף עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ציפוי פירור: בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סוכרים וקינמון עד משולב היטב.
טפטוף חמאה מומסת על תערובת הקמח להשתמש במזלג כדי לשלב וליצור פירור בסדר, סנדי (אם אתה מעדיף פירור קומפקטי יותר, עיין בהוראות לעיל). תניח בצד.
הזז מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 350°f. גריז ומחבת עוגת קמח.
עבור העוגה: בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, קינמון, סודה לשתיה, ומלח. תניח בצד.
לטאטא יחד חלב חמאה ווניל בקערה קטנה או כוס מדידה. תניח בצד.
בקערה גדולה או בקערה של מערבל דוכן חמאה וסוכר יחד. הכה בביצים, אחד בכל פעם, מגרד את הצדדים כדי לשלב באופן מלא כל תוספת.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח לבלילה, מערבבים על בינוני רק כדי לשלב, לחזור על התהליך הוספת תערובת חלב החמאה והקמח הנותר. מערבבים את הבננות פירה עד רק בשילוב.
יוצקים למחבת מוכנה העליון עם פירורים.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב ובוחן עוגה מוכנס באמצע יוצא נקי, על 50 עד 60 דקות.
בעוד העוגה מתקררת, במהירות לטאטא יחד שוקולד וקרם בקערה קטנה, ולאחר מכן להעביר תערובת לשקית מאפה מצויד קצה עגול קטן. לאחר העוגה התקררה במשך כ -20 דקות, שוקולד צינור בקווים אלכסוניים גלי על פני השטח של העוגה—זה ייקח כמה שעות עבור השוקולד להתקרש. לכסות ולאחסן שאריות עד שלושה ימים.