בננה-פקאן וופלים עם רוטב אננס שמנמן
ופל בננה-פקאן עם רוטב אננס שמנמן עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, ביצים, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: בננה פקאן וופלים ללא גלוטן, מדליונים חזיר עם רוטב אננס-רום שמנמן, ו עוגת זנגביל קראמבל גלידת טארט עם רוטב אננס שמנמן.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. בקערה אחרת, מערבבים חלמונים ביצה, חלב, בננה, שמנת חמוצה, וחמאה עד מעורבב היטב. מערבבים תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת קמח רק עד בשילוב. מערבבים בפקאנים.
בקערה גדולה אחרת, עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בעדינות לקפל לתוך הבלילה עד פסים לבנים לא להישאר.
הפוך ברזל ופל בלגי לחום גבוה; מברשת שני הצדדים בקלילות עם שמן או חמאה מומסת. כאשר חם, להוסיף על 1/2 גביע הבלילה לכל 4 אינץ ' מרובע; ברזל סגור ומבשל עד ופל הוא השחמה היטב (מכסה להרים מעט כדי לבדוק), 6 עד 9 דקות.
הסר ופל; להתחמם על תבנית אפייה בתנור 200 עד 15 דקות. חזור לבשל וופלים שנותרו.
מגישים חם עם רוטב אננס עבה, סירופ מייפל, ובננות פרוסות נוספות, אם תרצה בכך.
רוטב אננס שמנמן: במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים 1 1/2 כוסות אננס טרי גושים 3/4 כוס סוכר עד הסוכר הוא מומס ומיצים מבעבעים, על 5 דקות.
תן מגניב 5 דקות, ואז מערבולת בבלנדר עד חלקה. מערבבים ב 1 כוס קצוץ דק אננס טרי 1 כף מיץ לימון. עושה 2 כוסות.