בננה קרם ברולה
Banana Crème Brûlée is a ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סירופ מייפל, חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, בננה קרם ברולה, ו קרם בננה ברולה.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 11 דקות או עד סוכר מתמוסס תערובת מגיע לרתיחה (לא להרתיח). מגניב 5 דקות.
מקציפים חלמונים ותמצית בננה בקערה בינונית. בהדרגה מערבבים על 1/4 של תערובת שמנת חם לתוך חלמונים, ולהוסיף הנותרים תערובת שמנת חם, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת שמנת הקצפה דרך מסננת רשת תיל, להשליך מוצקי בננה.
יוצקים תערובת פודינג באופן שווה לתוך 8 (8-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג.
מניחים ramekins במחבת קלייה גדולה; להוסיף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סט.
הסר ramekins מן המים, להתקרר מעט על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מניחים ramekins על תבנית אפייה; מפזרים 2 כפיות סוכר באופן שווה על כל פודינג. מטאטאים 5 אינץ ' מחום עד סוכר נמס לחלוטין caramelized (כ 1 עד 3 דקות).
הערה: כדי להכין חתיכות סוכר מקורמל, לשלב 2 כוסות סוכר, כפית סירופ תירס, ומים כוס במחבת כבדה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה, ומבשלים עד הסוכר הוא חום זהוב ו רושם 310 (שלב סדק קשה) על מדחום ממתקים. בזהירות לשפוך על גיליון אפייה משומן, מרופד בנייר כסף. מגניב ומתפרק לחתיכות.