בננה קרמל קרם עוגה
עוגת בננה עם קרמל יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קרם בננה קרמל, עוגת גלידה Bananan קרמל, ו עוגת קרם בננה קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני כבד, מערבבים יחד את הסוכר, המלח, קורנפלור וקמח. מעל חום בינוני-נמוך, לאט לטאטא בחלב.
בקערת ערבוב נפרדת, לנצח את החלמונים. לאחר הקרם מאפה מתחיל לרתוח, להעביר 1/2 כוס של קרם מאפה חלמונים ביצה להקציף כדי למזג. החזר את התערובת לסיר. המשך לטאטא עד התערובת מעילה את החלק האחורי של כף והוא חלק ועבה. מתח.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, ווניל. מערבבים בכוס 1 בננות פרוסות. אפשר לתערובת להתקרר.
מערבבים את רפרפת רפרפת, במידת צורך. מכסים את החלק התחתון של הקרום מוכן עם בננות פרוסות יותר טפטוף עם 1/4 כוס רוטב קרמל מלוח. למעלה עם חצי בננות פרוסות, אז 1 פודינג כוס, מכסה את הבננות לחלוטין. חזור על שכיבות שמיכה עם הבננות הנותרות והחביצה הנותרת. צנן את עוגת בננה עד המילוי מוגדר, על 2 שעות.
לציפוי: בקערה בינונית, מקציפים את הקרם עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר, וניל שוט עד פסגות נוקשות טופס.
למעלה העוגה הצוננת עם קצפת טרי.
טפטוף עם רוטב קרמל נוסף, ממש לפני ההגשה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
בקערת ערבוב, לערבב יחד את הקמח, סוכר, מלח ווניל; לחתוך או לעבוד את החמאה לתערובת הקמח עם האצבעות שלך או חותך מאפה קר עד שיש לך גושים בגודל אפונה גדולים מפוזרים ברחבי. לחלופין, דופק את הבצק במעבד מזון, או לערבב במערבל לעמוד עם מצורף ההנעה במהירות נמוכה.
מוסיפים את מי הקרח לאט תוך ערבוב עם מזלג, או במעבד מזון או מערבל, עד רק בשילוב. תיזהר לא להעמיס על הכסף. לעטוף את הבצק בניילון נצמד, לשטח ולקרר לפחות 15 דקות.
מרדדים בצק עוגה צונן אחד כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'. שמור את דיסק בצק העוגה השני לשימוש נוסף.
מעבירים בצק לצלחת העוגה, לוחצים על הבצק בקלילות לצלחת; חותכים את הקצוות. לעגן את הבצק עם השיניים של מזלג באופן שווה על החלק התחתון של צלחת העוגה. קו הבצק מעוגן בנייר אלומיניום ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים את קרום העוגה עד הקצוות חומים וזהובים, כ -15 דקות.
הסר מהתנור ולהסיר את המשקולות. החזר את הקרום לתנור כדי לסיים את האפייה למשך 5 דקות נוספות.