בננה שיבולת שועל עוגת פירורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחה מורן, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיבולת שועל באננן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 254 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. 187 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו באננן שיבולת שועל עוגת פירורים, בננה פירורי עוגה, ו בננה פירור חטיף עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, 1 1/3 כוסות שיבולת שועל, מלח וסודה לשתייה.
בקערה גדולה, שמנת 1/2 כוס חמאה או מרגרינה עם 2/3 כוס סוכר חום. מקציפים את הביצים, ואז את הבננות והוניל. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת הבננה. להפוך את הבלילה למחבת מרובעת משומנת ומקורנת 8 אינץ'.
מערבבים 3/4 כוס שיבולת שועל, 1/3 כוס סוכר חום, חמאה מומסת או מרגרינה, אגוזי מלך וקינמון יחד עד מתפורר.
מפזרים באופן שווה על החלק העליון של הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 עד 45 דקות, או עד שזה נעשה בדיקות.