קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בננה שיבולת שועל עוגת פירורים

בננה שיבולת שועל עוגת פירורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחה מורן, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיבולת שועל באננן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 254 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. 187 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו באננן שיבולת שועל עוגת פירורים, בננה פירורי עוגה, ו בננה פירור חטיף עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, 1 1/3 כוסות שיבולת שועל, מלח וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
2
בקערה גדולה, שמנת 1/2 כוס חמאה או מרגרינה עם 2/3 כוס סוכר חום. מקציפים את הביצים, ואז את הבננות והוניל. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת הבננה. להפוך את הבלילה למחבת מרובעת משומנת ומקורנת 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
בננהבננה
ונילוניל
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מערבבים 3/4 כוס שיבולת שועל, 1/3 כוס סוכר חום, חמאה מומסת או מרגרינה, אגוזי מלך וקינמון יחד עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קינמוןקינמון
אגוזי מלךאגוזי מלך
שיבולת שועלשיבולת שועל
4
מפזרים באופן שווה על החלק העליון של הבלילה.
5
אופים בתנור שחומם מראש ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 עד 45 דקות, או עד שזה נעשה בדיקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
העברה למתלה כדי מגניב.