בננות בגריל עם רוטב שוקולד מקסיקני
המתכון בגריל בננות עם רוטב שוקולד מקסיקני יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 25 דקות. זה מנות ראשונות יש 634 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קוקוס, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו בננות בגריל דבש עם רוטב שוקולד מוקה, עוגת קילו בגריל עם רוטב שוקולד מקסיקני ופירות טרופיים, ו פנקייק שוקולד עם רוטב שוקולד, תותים ובננות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני על חום בינוני, להמיס את השוקולד המקסיקני עם שמנת כבדה.
להקציף כל הזמן עד השוקולד נמס לחלוטין, הקפד לא לשרוף את השוקולד. כבה את החימום ושמור.
מחממים מראש גז או גריל פחם, או מחבת גריל stovetop, מעל חום בינוני גבוה.
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים את הסוכר עם הקינמון עד משולב באופן שווה. לזרוק את הבננות עם תערובת הסוכר-קינמון עד מצופה לחלוטין.
העברה לגריל, שטוח בצד למטה. גריל עד בננות הם השחמה והסוכר הוא קרמל, כ 2 דקות לכל צד.
להעביר את הבננות למגש הגשה.
טפטוף עם רוטב שוקולד מקסיקני, מפזרים קצת קוקוס מגורר ומגישים עם גלידת וניל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.