בננות וג'ינג'ר en Papillotte נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לכם פיסטוקים, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו צרפתית בהבזק: פורל En Papillotte, פורל en Papillotte או הסיבה האמיתית נשים צרפתיות לא משמינות, ו פרוסת תאריך עם בננות תה ארל גריי וגלידת ג'ינג'ר גזע (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים כל בננה בחצי אורך; פרוסה במחצית לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
4
חותכים 4 (10 אינץ') עיגולים של נייר קלף. מקפלים כל מעגל לשניים; לפתוח כל אחד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מקום 4 חתיכות של בננה ליד קיפול; העליון עם תערובת מיץ כף 1. מקפלים נייר על מילוי; חותם קצוות עם קפלים צרים. חזור על הליך עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
מניחים מנות על גיליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים ב 350 במשך 5 דקות או עד מנות נפוחות מעט ותוכן מחומם היטב.