קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

בננות קרמל עם שוקולד אספרסו על קרקרים מתוקים

בננות קרמל עם שוקולד אספרסו על קרקרים מתוקים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו בננות קרמל עם שוקולד אספרסו על קרקרים מתוקים. מתכון זה מכין 36 מנות עם 280 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פולי קפה אספרסו, ברנדי, המכילים בסך הכל עוגיות חמאה קצרות בקוטר 36 לפחות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טוסט ריקוטה מקיאטו קרמל עם אגוזי לוז, בננות ושעועית אספרסו מכוסה שוקולד, מוס אספרסו שוקולד לבן עם טפטוף קרמל אספרסו קל, ו טארטלטים שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וקרמל ג'ינג'ר-הדרים.

הוראות

1
הניחו את עוגיות הלחם הקצר על מגש שירות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
2
מחממים את תוספת הקרמל בסיר קטן כך שיהיה צמיג וכף מעט על כל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים את הברנדי והבננות בתבנית מטגנת ומדליקים את הברנדי כדי להבהב את הבננות. כשהברנדי נשרף, הניחו חתיכת בננה על גבי הקרמל על כל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
השוקולד לציפוי הבננות יתמתן, מונח המשמש לתיאור התכה וקירור רצופים של השוקולד בטווח טמפרטורות מסוים. תהליך זה מאפשר למולקולות השוקולד להתיישר כך שישמור על מראה משיי ללא גימור גיר. כדי למתן את השוקולד, הניחו מחצית מחתיכות השוקולד החצי-מתוקות בכל אחת מ -2 קערות נירוסטה אשר יתאימו מעל סיר דוד כפול. הביאו סנטימטר מים לרתיחה בסיר והתאימו מעליו 1 מקערות חתיכות השוקולד וחממו עד שחתיכות השוקולד הללו פשוט נמסות (בערך 90 עד 100 מעלות צלזיוס על מדחום הממתקים). ואז שופכים את השוקולד המומס הזה לקערה השנייה עם השוקולד הלא מומס, מערבבים לאיחוד ומחזירים את כל השוקולד לסיר הכפול ומחממים לכ-105 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מסירים מהאש ומקציפים מיד את האספרסו הטחון. יהיה עליכם לעבוד במהירות בכדי לכפות את שוקולד האספרסו על הבננות המצופות בקרמל, ולפזר כל אחת כפית קוקוס מגורר לפני שהשוקולד מתקשה. הניחו לשוקולד להתקשות, הוציאו בזהירות ממגש השירות בעזרת מרית להב דקה והגישו.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
אספרסו טחוןאספרסו טחון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.