קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

בס אגרודולצ'ה עם דלעת ספגטי ופטריות

בס אגרודולצ'ה עם דלעת ספגטי ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אגרודולצ'ה בס עם דלעת ספגטי ופטריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שרי, פטריות, גבעולים רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה, דלעת ספגטי עם פטריות וקייל, ו דלעת ספגטי עם פטריות ומרינרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
חום 3 כפות שמן זית, רוזמרין, שיני שום שלמות פתיתי פלפל בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב, עד השום הוא רך, 8 דקות. להפריש 1 כף של שמן שום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן שוםשמן שום
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את החומץ והסוכר למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד סירופי וקרמל, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
חצי את הסקווש לאורך ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
4
מברישים את הצדדים לחתוך עם שמן שום שמור ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן שוםשמן שום
5
מניחים חתך בצד בתבנית אפייה וצולים עד מכרז, 1 שעה. צמצם את התנור ל-20
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
החזק את הסקווש עם מגבת; באמצעות מזלג, לשלוף בשר גדילים ומניחים בתבנית האפייה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים בנייר כסף ומחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
7
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים, עד להשחמה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלחמלח
9
העברה לצלחת.
10
מוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית למחבת; להוסיף את העגבניות ולזרוק עד שהם שלפוחית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים 1 כף של רוטב אגרודולצ ' ה והתזה של מים; מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתפוצצות, 5 דקות. להחזיר את הפטריות למחבת ולהתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
בינתיים, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, ואז מניחים בבמבוק או ספינת קיטור מתקפלת מעל המים; מכסים ואדים עד שכמעט מבושלים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיםמים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
הסר מהחום ולשמור מכוסה לסיים את הבישול, 2 עד 4 דקות.
14
מניחים פילה דגים על כל אחד 4 צלחות; מוסיפים את הדלעת, פטריות ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
סקוושסקווש
15
טפטוף עם רוטב אגרודולצ ' ה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
16
מגישים עם רוטב נוסף ושום קרמל.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
רוטברוטב
17
צילום: סאנג אן