בס אגרודולצ'ה עם דלעת ספגטי ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אגרודולצ'ה בס עם דלעת ספגטי ופטריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שרי, פטריות, גבעולים רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה, דלעת ספגטי עם פטריות וקייל, ו דלעת ספגטי עם פטריות ומרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן זית, רוזמרין, שיני שום שלמות פתיתי פלפל בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב, עד השום הוא רך, 8 דקות. להפריש 1 כף של שמן שום.
מוסיפים את החומץ והסוכר למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד סירופי וקרמל, 5 דקות.
חצי את הסקווש לאורך ולהסיר את הזרעים.
מברישים את הצדדים לחתוך עם שמן שום שמור ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים חתך בצד בתבנית אפייה וצולים עד מכרז, 1 שעה. צמצם את התנור ל-20
החזק את הסקווש עם מגבת; באמצעות מזלג, לשלוף בשר גדילים ומניחים בתבנית האפייה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים בנייר כסף ומחממים בתנור.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים, עד להשחמה, 10 דקות.
מוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית למחבת; להוסיף את העגבניות ולזרוק עד שהם שלפוחית.
מוסיפים 1 כף של רוטב אגרודולצ ' ה והתזה של מים; מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתפוצצות, 5 דקות. להחזיר את הפטריות למחבת ולהתחמם דרך.
בינתיים, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, ואז מניחים בבמבוק או ספינת קיטור מתקפלת מעל המים; מכסים ואדים עד שכמעט מבושלים, 5 עד 6 דקות.
הסר מהחום ולשמור מכוסה לסיים את הבישול, 2 עד 4 דקות.
מניחים פילה דגים על כל אחד 4 צלחות; מוסיפים את הדלעת, פטריות ועגבניות.
טפטוף עם רוטב אגרודולצ ' ה.
מגישים עם רוטב נוסף ושום קרמל.