בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות חם הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 90 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בס ים, שמן זית, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות, בס ים צלוי בתנור עם ויניגרט עגבניות חם וקוסקוס, ו בס שחור עם רוזמרין חם-ויניגרט זית.
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף בעדינות מעיל את הנייר עם תרסיס שמן צמחי. בקערה, מערבבים את המלח עם חלבוני הביצה עד לחלח באופן שווה. מניחים את הדג על תבנית האפייה המוכנה וממלאים את החלל עם השום המרוסק, גבעולי פטרוזיליה ופרוסות לימון. ללטף את תערובת המלח על כל החלק העליון ואת הצדדים של הדגים כדי לכסות אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים את הדג במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בינתיים, לחמם את השמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הזעפרן ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
6
מוסיפים את שאלוט ושום טחון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהתרככו מעט, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8
מוסיפים את מרק העוף ומבשלים רק עד שהעגבניות מתחילות להישבר, בערך 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
9
הסר מהחום.
10
מוסיפים את החומץ והפטרוזיליה קצוצה ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
11
באמצעות כף עץ, הקש על המלח כדי לפצח אותו; להרים את הקרום בחתיכות גדולות. בזהירות להסיר את העור דגים להרים את הפילה מן העצמות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.