בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות חם הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 90 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בס ים, שמן זית, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות, בס ים צלוי בתנור עם ויניגרט עגבניות חם וקוסקוס, ו בס שחור עם רוזמרין חם-ויניגרט זית.
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף בעדינות מעיל את הנייר עם תרסיס שמן צמחי. בקערה, מערבבים את המלח עם חלבוני הביצה עד לחלח באופן שווה. מניחים את הדג על תבנית האפייה המוכנה וממלאים את החלל עם השום המרוסק, גבעולי פטרוזיליה ופרוסות לימון. ללטף את תערובת המלח על כל החלק העליון ואת הצדדים של הדגים כדי לכסות אותו לחלוטין.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.