קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות70
מגזין

בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות חם

בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות חם
בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות חם הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 90 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בס ים, שמן זית, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: בס ים אפוי במלח עם ויניגרט עגבניות, בס ים צלוי בתנור עם ויניגרט עגבניות חם וקוסקוס, ו בס שחור עם רוזמרין חם-ויניגרט זית.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף בעדינות מעיל את הנייר עם תרסיס שמן צמחי. בקערה, מערבבים את המלח עם חלבוני הביצה עד לחלח באופן שווה. מניחים את הדג על תבנית האפייה המוכנה וממלאים את החלל עם השום המרוסק, גבעולי פטרוזיליה ופרוסות לימון. ללטף את תערובת המלח על כל החלק העליון ואת הצדדים של הדגים כדי לכסות אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים את הדג במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, לחמם את השמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הזעפרן ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
6
מוסיפים את שאלוט ושום טחון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהתרככו מעט, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8
מוסיפים את מרק העוף ומבשלים רק עד שהעגבניות מתחילות להישבר, בערך 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
9
הסר מהחום.
10
מוסיפים את החומץ והפטרוזיליה קצוצה ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
11
באמצעות כף עץ, הקש על המלח כדי לפצח אותו; להרים את הקרום בחתיכות גדולות. בזהירות להסיר את העור דגים להרים את הפילה מן העצמות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
12
להעביר צלחות העליון עם ויניגרט עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
13
מגישים מייד.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.