בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ליים, שמיר, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בס אפוי עם עשבי תיבול טריים, בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון, ו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן (מתכונים דומים).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.