בס ים אפוי עם רוטב רומסקו
זה הוא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בס אפוי עם רוטב עשבי תיבול, דג בס אפוי ברוטב ג'ינג'ר פונזו, ו בס אפוי עם עגבניות.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
עצה כל הירקות לתוך מגש צלייה עם שיני שום לא מישורי. העונה, לשפוך מעל 4 כפות שמן זית לזרוק יחד. צולים במשך 20 דקות עד שמתחילים לרכך.
לטף את הדג יבש עם נייר מטבח, ולאחר מכן לחתוך את העור משני הצדדים עם סכין חדה. לתבל את החלק הפנימי של הדג, ואז דברים עם פרוסות לימון וחצי של עשבי תיבול.
מניחים על גבי הירקות, טפטוף עם יותר שמן, לפזר עם שאר עשבי תיבול, ולאחר מכן צלוי במשך 20-25 דקות. כאשר הדג מבושל, הבשר ירגיש מוצק יותר ואת הסנפיר הגב (הגדול על הגב) יהיה לסגת בקלות.
הרם את הדגים וחצי מהירקות על צלחת הגשה ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם. כפית את שאר הירקות ואת רוב המיץ ממגש הקלייה למעבד מזון.
מוסיפים את החומץ ואת אגוזי לוז, להתמזג עד חלקה, ולאחר מכן לבדוק את התיבול.
מגישים את הדגים עם הירקות והרוטב, מרימים את הפילה מעל העצם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Pinot Grigio, Gruener Veltliner, and Pinot Noir are my top picks for Seabass. Fish is as diverse as wine, so it's hard to pick wines that go with every fish. A crisp white wine, such as a pinot grigio or Grüner Veltliner, will suit any delicately flavored white fish. Meaty, strongly flavored fish such as salmon and tuna can even handle a light red wine, such as a pinot noir. The Ziobaffan Organic Pinot Grigio with a 4.6 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 17 dollars per bottle.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו