זה הוא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בס אפוי עם רוטב עשבי תיבול, דג בס אפוי ברוטב ג'ינג'ר פונזו, ו בס אפוי עם עגבניות.
הוראות
1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
עצה כל הירקות לתוך מגש צלייה עם שיני שום לא מישורי. העונה, לשפוך מעל 4 כפות שמן זית לזרוק יחד. צולים במשך 20 דקות עד שמתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
לטף את הדג יבש עם נייר מטבח, ולאחר מכן לחתוך את העור משני הצדדים עם סכין חדה. לתבל את החלק הפנימי של הדג, ואז דברים עם פרוסות לימון וחצי של עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
4
מניחים על גבי הירקות, טפטוף עם יותר שמן, לפזר עם שאר עשבי תיבול, ולאחר מכן צלוי במשך 20-25 דקות. כאשר הדג מבושל, הבשר ירגיש מוצק יותר ואת הסנפיר הגב (הגדול על הגב) יהיה לסגת בקלות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
הרם את הדגים וחצי מהירקות על צלחת הגשה ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם. כפית את שאר הירקות ואת רוב המיץ ממגש הקלייה למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ
6
מוסיפים את החומץ ואת אגוזי לוז, להתמזג עד חלקה, ולאחר מכן לבדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
מגישים את הדגים עם הירקות והרוטב, מרימים את הפילה מעל העצם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner, and Pinot Noir are my top picks for Seabass. Fish is as diverse as wine, so it's hard to pick wines that go with every fish. A crisp white wine, such as a pinot grigio or Grüner Veltliner, will suit any delicately flavored white fish. Meaty, strongly flavored fish such as salmon and tuna can even handle a light red wine, such as a pinot noir. The Ziobaffan Organic Pinot Grigio with a 4.6 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 17 dollars per bottle.