בס ים וכרישה מטוגנת ברוטב חרדל
בס ים כרישה מטוגנת עם רוטב חרדל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרישה, marjoram, פילה דקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בס מפוספס עם כרישה מטוגנת, כתום ותימין, כרישה ברוטב חרדל, ו דג בס בגריל ברוטב מיסו-חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף כרישה; לטחון 4 דקות. מערבבים במלח ופלפל.
הסר את התערובת מחבת, ולהניח בצד.
הוסף אנדיב למחבת. Saut 9 דקות; מערבבים מדי פעם.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בתערובת הכרישה. כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
שלב יין, מיץ צדפות, ו 2 כפות חרדל במחבת; לבשל מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 2/3 כוס (כ 5 דקות).
הסר מהחום; מערבבים במרז ' ורם.
מורחים 2 כפות של חרדל באופן שווה על שני הצדדים של פילה. מסדרים את הפילה על גבי ירקות, ויוצקים תערובת יין על פילה. מכסים ואופים ב 400 במשך 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס