קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

בס ים מטוגן עם ברוקולי לבוש הדרים

בס ים מטוגן עם ברוקולי לבוש הדרים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכונים לתיבת המתכון שלך, בס ים מטוגן במחבת עם ברוקולי לבוש הדרים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 706 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 342 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בס ים, ברוקולי, לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בס ים צלוי במחבת עם שמן הדרים ואבוקדו, בס ים צלוי עם פירות הדר ויניגרט עגבניות, ו פאן פריד ים בס.

הוראות

1
לפני שתתחיל לבשל, לקבל הכל מוכן. לקצץ כל פילה בס ים כך שהם שניהם באותה צורה, ואז להבקיע את העור, חיתוך לתוך הבשר מעט, 5 או 6 פעמים בערך 1cm מרווחים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
2
מקטע את פרוסת התפוז מהחלק העליון והתחתון, ולאחר מכן לחתוך את העור ואת התמרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
חותכים כל קטע, ואז לסחוט את המיץ משאר התפוז לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
חותכים את הברוקולי לפרחים בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
5
כדי להפוך את סלט ברוקולי חם, לבשל את הפרחים במחבת של מים מומלחים רותחים במשך 1 דקות עד רק מבושל. בעוד הברוקולי מתבשל, לשים מחבת על חום. ברגע הברוקולי מבושל, לנקז אותו, ולאחר מכן להטות ישר לתוך המחבת חם לחרוך את כל הלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כבה את החום, ואז לפזר את המקטעים הכתומים על הברוקולי. לזרוק במשך כמה רגעים רק כדי להתחמם דרך, ואז להטות לתוך קערה ולהתלבש עם מיץ תפוזים 2 כף שמן זית. מתבלים בפלפל וממרחים מעט מלח ים, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
תמחק את המחבת. לתבל את הדג עם קצת מלח ופלפל ממש לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מחממים את המחבת עד חם מאוד, ולאחר מכן מוסיפים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הנח את פילה הדגים במחבת, צד העור למטה. ברגע שזה נכנס, לחץ על כל פילה עם האצבעות שלך או פרוסת דגים כדי לעצור אותו להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להפחית את החום בינוני, ואז להשאיר את הדגים לבשל במשך 3-4 דקות, ללא הפרעה, עד שאתה יכול לראות כי הבשר מבושל שני שלישים של הדרך למעלה ואת העור הוא פריך וחום.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
הפוך את הפילה מעל, ואז מטגנים בצד הבשר במשך כ 2 דקות עד שזה עתה נעשה, מטגנים את העור עם השמן במחבת כפי שהוא מבשל. השאר לנוח על צלחת חמה, עור בצד למעלה, ו baste עם שמן חם ומיצים מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת ומניחים אותו בחזרה על חום גבוה. לפזר את צלפים ואנשובי, ואז לבשל עד שהם מתחילים לפריך. מגררים את גרידת הלימון וסוחטים פנימה את מיץ הלימון. אם אין מספיק מיצים במחבת לטפטף על שתי הצלחות, להוסיף עוד להתיז שמן. אתה מוכן עכשיו לצלחת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו