בס ים מטוגן עם ברוקולי לבוש הדרים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכונים לתיבת המתכון שלך, בס ים מטוגן במחבת עם ברוקולי לבוש הדרים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 706 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 342 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בס ים, ברוקולי, לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בס ים צלוי במחבת עם שמן הדרים ואבוקדו, בס ים צלוי עם פירות הדר ויניגרט עגבניות, ו פאן פריד ים בס.
הוראות
לפני שתתחיל לבשל, לקבל הכל מוכן. לקצץ כל פילה בס ים כך שהם שניהם באותה צורה, ואז להבקיע את העור, חיתוך לתוך הבשר מעט, 5 או 6 פעמים בערך 1cm מרווחים. תניח בצד.
מקטע את פרוסת התפוז מהחלק העליון והתחתון, ולאחר מכן לחתוך את העור ואת התמרת.
חותכים כל קטע, ואז לסחוט את המיץ משאר התפוז לתוך קערה.
חותכים את הברוקולי לפרחים בגודל בינוני.
כדי להפוך את סלט ברוקולי חם, לבשל את הפרחים במחבת של מים מומלחים רותחים במשך 1 דקות עד רק מבושל. בעוד הברוקולי מתבשל, לשים מחבת על חום. ברגע הברוקולי מבושל, לנקז אותו, ולאחר מכן להטות ישר לתוך המחבת חם לחרוך את כל הלחות.
כבה את החום, ואז לפזר את המקטעים הכתומים על הברוקולי. לזרוק במשך כמה רגעים רק כדי להתחמם דרך, ואז להטות לתוך קערה ולהתלבש עם מיץ תפוזים 2 כף שמן זית. מתבלים בפלפל וממרחים מעט מלח ים, ואז מניחים בצד.
תמחק את המחבת. לתבל את הדג עם קצת מלח ופלפל ממש לפני הבישול.
מחממים את המחבת עד חם מאוד, ולאחר מכן מוסיפים 2 כפות שמן.
הנח את פילה הדגים במחבת, צד העור למטה. ברגע שזה נכנס, לחץ על כל פילה עם האצבעות שלך או פרוסת דגים כדי לעצור אותו להתכרבל.
להפחית את החום בינוני, ואז להשאיר את הדגים לבשל במשך 3-4 דקות, ללא הפרעה, עד שאתה יכול לראות כי הבשר מבושל שני שלישים של הדרך למעלה ואת העור הוא פריך וחום.
הפוך את הפילה מעל, ואז מטגנים בצד הבשר במשך כ 2 דקות עד שזה עתה נעשה, מטגנים את העור עם השמן במחבת כפי שהוא מבשל. השאר לנוח על צלחת חמה, עור בצד למעלה, ו baste עם שמן חם ומיצים מהמחבת.
יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת ומניחים אותו בחזרה על חום גבוה. לפזר את צלפים ואנשובי, ואז לבשל עד שהם מתחילים לפריך. מגררים את גרידת הלימון וסוחטים פנימה את מיץ הלימון. אם אין מספיק מיצים במחבת לטפטף על שתי הצלחות, להוסיף עוד להתיז שמן. אתה מוכן עכשיו לצלחת למעלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו