בס ים מטוגן עמוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס מטוגן עמוק. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1424 קלוריות, 202 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, פלפל טחון, תמצית תבלינים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו בס ים מטוגן עמוק, בס מפוספס מטוגן עם עגבניות מוקפצות ושמיר, ו בס מטוגן במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
לתוך מטגן עמוק, מחממים שמן טיגון ל 191° [190C].לקערה, מערבבים יחד קמח, מלח, פלפלים, תמצית ואבקת אפייה.פילה דג מעיל עם תערובת, שמירה על התערובת הנותרת.קלות להכות ביצים; להכות בחלב ושמן.
מערבבים בתערובת הקמח השמור הנותרת; להכות עד חלקה.טובלים דגים בתערובת.פילה דג מטוגן בשמן עמוק עד חום פריך וזהוב.