בס ים עם ארטישוק פסטו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, פילה בס, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני, בס בארטישוק מרק עגבניות, ו בס בגריל שלם עם זיתים, בצל וארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס צלחת אפייה עם תרסיס בישול ולהניח בצד.
שים את פילה בס בשכבה אחת, צד העור למעלה, לתבנית האפייה.
מסננים את לבבות הארטישוק, שופכים את הנוזל על הדגים.
תן להשרות בזמן שאתה עושה את הפסטו.
כדי להפוך את הפסטו, לשים את לבבות ארטישוק לתוך קערה של מעבד מזון.
מוסיפים את פתיתי הפסטו והפלפל האדום ומעבדים עד הגושי. לגרד את הצדדים של הקערה ולהתחיל לעבד שוב.
טפטוף ב 1 עד 2 כפות של שמן זית, הוספת יותר לפי הצורך עד שאתה מקבל את העקביות כי הוא עבה אבל pourable. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך. יכול להיות בקירור עד 1 שבוע.
אופים את הבס עד שהוא מבושל דרך, 10 עד 12 דקות. כפית על 2 כפות של פסטו כל אחד על 4 צלחות.
מניחים את הדגים על הפסטו וגם העליון עם כפית נדיבה של פסטו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.