בס ים עם רוטב פירות הדר-זית
בס ים עם רוטב פירות הדר-זית-צלף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פילה בס ים, מלח, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 127 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו דג בס בגריל עם חמאת הדר-זית, דג בס צלוי ברוטב צלפים, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
Place broiler פאן קרוב לחימום אלמנט ככל האפשר ולהחזיק 5 דקות. על צלחת, coatfillets משני הצדדים עם 1 כף שמן.בזהירות להסיר מחבת מברוילומקום על הכיריים. Argnefillets על מחבת, צד העור למטה;מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית. דג צלוי 6 דקות. ב abowl, לערבב יחד פרוסות לימון, מיץ, אורגנו,צלפים, זיתים, הנותרים 2 כפות שמן andremaining 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית.
מניחים דגים על מגש; למעלה עם רוטב פירות הדר-זית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.