בס ים צ'יליאני מוקפץ עם ברנדה תפוחי אדמה-פרסניפ עם רוטב זעפרן פלפל פיקילו
אם יש לכם תפוחי אדמה, חמאה, פלפלי פיקילו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: דג-ים צ'יליאני מטוגן, דג-ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני עם רוטב מוהו.
הוראות
1
מברישים שמן משני צידי הדג ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מחממים מחבת מוקפצת על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את הדג בצד העור כלפי מטה ומקפיצים עד להזהבה, כ -2 עד 3 דקות. הופכים וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
מניחים כף גדולה של ברנדה על צלחת ארוחת ערב מחוממת. איזון אחד
5
פילה בס ים מוקפץ בצד אחד של המותג.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
6
מזלפים את כל הצלחת ברוטב זעפרן פלפל פיקילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
זעפרן
עצם הודו וצוואר הודו
7
מניחים שום ו 1/4 כוס שמן בסיר קטן ומחממים לאט על אש בינונית עד שהשום הופך לחום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מניחים את השום וכמה כפות מהשמן במעבד מזון עם בקלה המלח ומעבדים לתערובת אחידה. העבירו את תפוחי האדמה והפטרניפס דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בקלה מלח
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים את מחית בקלה המלח,החלב ושמן הזית שנותר ומערבבים עד לאיחוד. מערבבים פנימה את החמאה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בקלה מלח
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מניחים שאלוט, יין, חומץ וזעפרן בסיר בינוני שאינו מגיב ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל -1 כף. לאט לאט מתחילים להקציף את החמאה עד שהרוטב מתחלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפלים פנימה את פלפלי הפיקילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת
זעפרן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פינו נואר, פינו גריג 'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור סיבס הצ' יליאני. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.