קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

בס ים צ'יליאני מוקפץ עם ברנדה תפוחי אדמה-פרסניפ עם רוטב זעפרן פלפל פיקילו

בס ים צ'יליאני מוקפץ עם ברנדה תפוחי אדמה-פרסניפ עם רוטב זעפרן פלפל פיקילו
אם יש לכם תפוחי אדמה, חמאה, פלפלי פיקילו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: דג-ים צ'יליאני מטוגן, דג-ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני עם רוטב מוהו.

הוראות

1
מברישים שמן משני צידי הדג ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מחממים מחבת מוקפצת על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את הדג בצד העור כלפי מטה ומקפיצים עד להזהבה, כ -2 עד 3 דקות. הופכים וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מניחים כף גדולה של ברנדה על צלחת ארוחת ערב מחוממת. איזון אחד
5
פילה בס ים מוקפץ בצד אחד של המותג.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
6
מזלפים את כל הצלחת ברוטב זעפרן פלפל פיקילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
זעפרןזעפרן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מניחים שום ו 1/4 כוס שמן בסיר קטן ומחממים לאט על אש בינונית עד שהשום הופך לחום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מניחים את השום וכמה כפות מהשמן במעבד מזון עם בקלה המלח ומעבדים לתערובת אחידה. העבירו את תפוחי האדמה והפטרניפס דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בקלה מלחבקלה מלח
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את מחית בקלה המלח,החלב ושמן הזית שנותר ומערבבים עד לאיחוד. מערבבים פנימה את החמאה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בקלה מלחבקלה מלח
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מניחים שאלוט, יין, חומץ וזעפרן בסיר בינוני שאינו מגיב ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל -1 כף. לאט לאט מתחילים להקציף את החמאה עד שהרוטב מתחלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפלים פנימה את פלפלי הפיקילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
זעפרןזעפרן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג 'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור סיבס הצ' יליאני. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.