בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן ופסקאטריה? בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 44 גרם חלבון, 89 גרם שומן, ובסך הכל של 1194 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.18 דולר למנה. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. מתכונים דומים: בס ים צ'יליאני מעל תערובת קינואה ירקות קלויים, רוטב פלפל צהוב קלוי, ו צמח מתוק קלוי עם מתכון לרוטב גויאבה פלפל פובלנו.
הוראות
מברישים בס בשמן זית משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת מטגן או מחבת גריל על אש גבוהה עד לעישון. צולים, עם העור כלפי מטה, למשך 3 עד 4 דקות או עד להזהבה. הופכים וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות לאלילות בינונית-טובה.
הניחו תלולית גדושה של גריסי פלפל צהוב על 4 צלחות ארוחת ערב.
מניחים פילה מעל כל אחד ומזלפים את רוטב הפובלאנו.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
משפשפים את הפלפל עם 2 כפות מהשמן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים בתנור עד לריכוך והעור מושחר.
מניחים את הפלפלים בקערה בינונית, מכסים בניילון ומניחים לשבת במשך 15 דקות.
מוציאים את העור והזרעים מהפלפלים.
מניחים 2 מהפלפלים במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
חותכים את הפלפל שנותר לקוביות עדינות ומניחים בצד.
מניחים את ההומיני במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מחממים את 2 כפות השמן והחמאה הנותרות בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את מחית הפלפל ההומיני, הצהוב והשמנת הכבדה. מתבלים במלח, פלפל ומחית צ ' יפוטלה. מבשלים 10 דקות ומקפלים פנימה את קוביות הפלפלים הצהובים והצ ' דר.
מניחים פלפלים, חומץ, כוסברה ודבש בבלנדר ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד חלקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
סיבס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אלזס ווילם פינו גרי רזרב. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
![אלזס ווילם פינו גריס ריזרב]()
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.