קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי

בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן ופסקאטריה? בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 44 גרם חלבון, 89 גרם שומן, ובסך הכל של 1194 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.18 דולר למנה. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. מתכונים דומים: בס ים צ'יליאני מעל תערובת קינואה ירקות קלויים, רוטב פלפל צהוב קלוי, ו צמח מתוק קלוי עם מתכון לרוטב גויאבה פלפל פובלנו.

הוראות

1
מברישים בס בשמן זית משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בסבס
2
מחממים מחבת מטגן או מחבת גריל על אש גבוהה עד לעישון. צולים, עם העור כלפי מטה, למשך 3 עד 4 דקות או עד להזהבה. הופכים וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות לאלילות בינונית-טובה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הניחו תלולית גדושה של גריסי פלפל צהוב על 4 צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
4
מניחים פילה מעל כל אחד ומזלפים את רוטב הפובלאנו.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
משפשפים את הפלפל עם 2 כפות מהשמן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים בתנור עד לריכוך והעור מושחר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים את הפלפלים בקערה בינונית, מכסים בניילון ומניחים לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוציאים את העור והזרעים מהפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מניחים 2 מהפלפלים במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
חותכים את הפלפל שנותר לקוביות עדינות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
11
מניחים את ההומיני במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
HominyHominy
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
מחממים את 2 כפות השמן והחמאה הנותרות בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
15
מוסיפים את מחית הפלפל ההומיני, הצהוב והשמנת הכבדה. מתבלים במלח, פלפל ומחית צ ' יפוטלה. מבשלים 10 דקות ומקפלים פנימה את קוביות הפלפלים הצהובים והצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
פלפל צהובפלפל צהוב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
HominyHominy
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
מניחים פלפלים, חומץ, כוסברה ודבש בבלנדר ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד חלקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

סיבס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אלזס ווילם פינו גרי רזרב. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.