בס ים צלוי במחבת עם שמן הדרים ואבוקדו
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? בס ים צלוי במחבת עם הדרים ושמן אבוקדו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אבוקדו, שמן אבוקדו, תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש באשכוליות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. מתכונים דומים: בס ים צלוי במחבת עם שמן הדרים ואבוקדו, סביצ'ה בס חריף וחריף עם פלפלים קלויים, עוגות מאסה בגריל, תירס קלוי ומרינדה הדרים, ו בס ים צלוי עם פירות הדר ויניגרט עגבניות.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. באמצעות סכין חדה קטנה, חותכים את כל הקליפה ופירות לבנים. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בין ממברנות כדי releasesegments לתוך קערה. לסחוט juicesfrom ממברנות; להשליך ממברנות.
מסננים פירות, הזמנת 1/2 כוס מיצים. מחזיר משקאות ומיצים לקערה. עונת withsalt ופלפל.
תייבש את הדג. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת כבדה כבדה ועמידה בחום גבוה.
הוסף דגים; cookwithout נע, מדי פעם לוחץ fishgently עם מרית כדי לשמור על כל השטח incontact עם מחבת, עד דגים הוא חום זהוב ומשחרר בקלות מחבת, 4-5 דקות.
להפוך את הדגים, להעביר לתנור, וצלי עדפשוט אטום במרכז, 3-5 דקות.
מניחים פירות ואבוקדו על צלחות.למעלה עם פילה. כפית 2 כפות מיץ הדריםעל פירות על כל צלחת.
טפטוף 1 כף שמן ovocado על דגים ופירות.
למנה: 415 קלוריות, 25 גרם שומן, 13 גרם פחמימות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.