בס ים צרוב עם קרום לימון חריף
בס ים צרוב עם קרום לימון חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר מגורען, מים, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בס מוקפץ עם עשב לימון, בס ים אפוי עם לימון וג'ינג'ר, ו סלמון לימון צרוב במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את רוטב קארי: בסיר קטן, חום 3 Tbs. של חלב הקוקוס על אש נמוכה.
מוסיפים את משחת הקארי; מערבבים להמיס.
תן לתערובת להתבשל עד ריחני, על 2 דקות, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מוסיפים את מרק העוף, חלב קוקוס שנותר, רוטב דגים, סוכר וכורכום. מבשלים עד מעט מופחת, על 10 דקות. בקערה קטנה נפרדת, להמיס את עמילן התירס במים. השתמש בזה כדי לעבות את הרוטב על ידי הוספת 1 כפית. בכל פעם ומערבבים היטב. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את מיץ הלימון. הכן את בס הים: בקערה, לשלב את lemongrass, פתיתי פלפל אדומים, שום, כורכום, מלח, סוכר, ומים.
מוסיפים את הבס, פונים כדי לכסות אותו, ומשרים במשך כ -20 דקות. במחבת לא דביקה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדגים, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפילה ומבשלים עד הרגע, 5 עד 6 דקות בכל צד.
הסר מהחום ולנקז על מגבות נייר.
מגישים את הדג בבריכה של רוטב קארי ירוק.. הפוך טיפים קדימה רוטב קארי הירוק ישמור, מכוסה ומקורר, במשך כשבוע. לשתות הצעות לכל מנה עם חום חריף, יין מתוק נותן לך את האיזון הטוב ביותר. פירות פרחוני Rieslings ו Gewrztraminers הם אידיאליים. נסה ריזלינגס ברמת Kabinett מgunderloch וzilliken. או נסו את הזנים האלה: מקליפורניה, אדמדס מנדוסינו גוורצטרמינר (Edmeades Mendocino Gewrztraminer) או בוני דואן פסיפיק ריסלינג (Bonny Doons Pacific Rim Riesling); או מצפון-מערב האוקיינוס השקט, אמיטי גוורצטרמינר (Amity Gewrztraminer) מאורגון או הוג ריזלינג (Hogue Riesling) מוושינגטון.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות