בס ים צרוב עם קרום לימון חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר מגורען, מים, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בס מוקפץ עם עשב לימון, בס ים אפוי עם לימון וג'ינג'ר, ו סלמון לימון צרוב במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את רוטב קארי: בסיר קטן, חום 3 Tbs. של חלב הקוקוס על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רוטב קארי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את משחת הקארי; מערבבים להמיס.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
3
תן לתערובת להתבשל עד ריחני, על 2 דקות, ערבוב כדי למנוע שריפה.
4
מוסיפים את מרק העוף, חלב קוקוס שנותר, רוטב דגים, סוכר וכורכום. מבשלים עד מעט מופחת, על 10 דקות. בקערה קטנה נפרדת, להמיס את עמילן התירס במים. השתמש בזה כדי לעבות את הרוטב על ידי הוספת 1 כפית. בכל פעם ומערבבים היטב. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את מיץ הלימון. הכן את בס הים: בקערה, לשלב את lemongrass, פתיתי פלפל אדומים, שום, כורכום, מלח, סוכר, ומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
רוטב דגים
אליקסיר ג
Seabass
כורכום
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הבס, פונים כדי לכסות אותו, ומשרים במשך כ -20 דקות. במחבת לא דביקה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדגים, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
ממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את הפילה ומבשלים עד הרגע, 5 עד 6 דקות בכל צד.
7
הסר מהחום ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
8
מגישים את הדג בבריכה של רוטב קארי ירוק.. הפוך טיפים קדימה רוטב קארי הירוק ישמור, מכוסה ומקורר, במשך כשבוע. לשתות הצעות לכל מנה עם חום חריף, יין מתוק נותן לך את האיזון הטוב ביותר. פירות פרחוני Rieslings ו Gewrztraminers הם אידיאליים. נסה ריזלינגס ברמת Kabinett מgunderloch וzilliken. או נסו את הזנים האלה: מקליפורניה, אדמדס מנדוסינו גוורצטרמינר (Edmeades Mendocino Gewrztraminer) או בוני דואן פסיפיק ריסלינג (Bonny Doons Pacific Rim Riesling); או מצפון-מערב האוקיינוס השקט, אמיטי גוורצטרמינר (Amity Gewrztraminer) מאורגון או הוג ריזלינג (Hogue Riesling) מוושינגטון.
מרכיבים שתצטרך
6 מעטפות (0.19 אונקיות כל אחת) תערובת משקה קלה ללא סוכר בלימונדת תות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.