קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

בס ים צרוב עם קרום לימון חריף

בס ים צרוב עם קרום לימון חריף
בס ים צרוב עם קרום לימון חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר מגורען, מים, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בס מוקפץ עם עשב לימון, בס ים אפוי עם לימון וג'ינג'ר, ו סלמון לימון צרוב במחבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את רוטב קארי: בסיר קטן, חום 3 Tbs. של חלב הקוקוס על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רוטב קארירוטב קארי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את משחת הקארי; מערבבים להמיס.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
3
תן לתערובת להתבשל עד ריחני, על 2 דקות, ערבוב כדי למנוע שריפה.
4
מוסיפים את מרק העוף, חלב קוקוס שנותר, רוטב דגים, סוכר וכורכום. מבשלים עד מעט מופחת, על 10 דקות. בקערה קטנה נפרדת, להמיס את עמילן התירס במים. השתמש בזה כדי לעבות את הרוטב על ידי הוספת 1 כפית. בכל פעם ומערבבים היטב. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את מיץ הלימון. הכן את בס הים: בקערה, לשלב את lemongrass, פתיתי פלפל אדומים, שום, כורכום, מלח, סוכר, ומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רוטב דגיםרוטב דגים
אליקסיר גאליקסיר ג
SeabassSeabass
כורכוםכורכום
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הבס, פונים כדי לכסות אותו, ומשרים במשך כ -20 דקות. במחבת לא דביקה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדגים, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפילה ומבשלים עד הרגע, 5 עד 6 דקות בכל צד.
7
הסר מהחום ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מגישים את הדג בבריכה של רוטב קארי ירוק.. הפוך טיפים קדימה רוטב קארי הירוק ישמור, מכוסה ומקורר, במשך כשבוע. לשתות הצעות לכל מנה עם חום חריף, יין מתוק נותן לך את האיזון הטוב ביותר. פירות פרחוני Rieslings ו Gewrztraminers הם אידיאליים. נסה ריזלינגס ברמת Kabinett מgunderloch וzilliken. או נסו את הזנים האלה: מקליפורניה, אדמדס מנדוסינו גוורצטרמינר (Edmeades Mendocino Gewrztraminer) או בוני דואן פסיפיק ריסלינג (Bonny Doons Pacific Rim Riesling); או מצפון-מערב האוקיינוס השקט, אמיטי גוורצטרמינר (Amity Gewrztraminer) מאורגון או הוג ריזלינג (Hogue Riesling) מוושינגטון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
ריזלינגריזלינג
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
גודל
2
עם רוטב 1/4 כוס, קלוריות
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
390, שומן
2
21, קלוריות שומן
1
190, שומן רווי
2
11, חלבון
3
35, שומן חד רווי
4
5, פחמימות
5
1290, כולסטרול
6
70, סיבים
7
צילום: אלן ריצ ' רדסון
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
16, שומן רב בלתי רווי
2
3, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.