קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

בס ים שחור במרק ירקות באביב

בס ים שחור במרק ירקות באביב
בס ים שחור במרק ירקות באביב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 477 קלוריות. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה יהיה להיט שלך אביב אירוע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרגירי פלפל, פילה בס ים, גבעול סלרי ונורת שומר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 72%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות, צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבייס, ו בס ים עם תערובת ירקות.

הוראות

1
מכינים את האיולי: טוחנים את השום, ואז מפזרים 1/2 כפית מלח ומועכים עם הצד השטוח של סכין השף ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
איוליאיולי
בשר טחוןבשר טחון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
2
מעבירים לקערה בינונית; מוסיפים את החרדל, גרידת הלימון, מיץ הלימון והחלמון ומקציפים לאיחוד. להקציף בהדרגה את שמן הזית, ואז את השמן הצמחי, תוך הקצפה מתמדת עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף 1 כפית מים כדי להשתחרר. מכסים ומקררים את האיולי עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
איוליאיולי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הכינו את המרק: גזרו את בצל האביב לכ-6 אינץ'; העבירו את החלקים לסיר גדול (הניחו את הנורות בצד). חותכים את השומר ופורסים דק; מעבירים לסיר 1 כוס שומר שומר (מניחים את השומר הפרוס בצד).
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים לסיר את הסלרי, הגזר, ענפי הפטרוזיליה, עלה הדפנה, גרגירי הפלפל ו -8 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוציאים את פולי הפאווה מהתרמילים שלהם. הביאו לרתיחה סיר מים קטן.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את שעועית פאבה ומבשלים 1 דקה; לנקז ולשטוף תחת מים קרים. החליקו מהקליפות; הניחו את השעועית בצד.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
מסננים את מרק הירקות לסיר רחב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את תפוחי האדמה ו -1 1/2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים למרק את נורות בצל האביב השמורות ואת העגבניות; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
הפוך את הדג: ציון כל פילה דגים לרוחב 3 או 4 פעמים בצד העור (לא לחתוך את הבשר). מתבלים את צד הבשר במלח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מוסיפים את הדג לסיר; מוסיפים את פולי הפאווה והשומר הפרוס השמור, מכסים ומבשלים עד שהדג פשוט אטום, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מחלקים את תפוחי האדמה בין קערות רדודות; מעל כל אחת פילה דג, ואז מחלקים את המרק והירקות בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומעליהם כף איולי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
איוליאיולי
15
מגישים עם הלחם ושאר האיולי.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
16
צילום: כריסטינה הולמס

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1קטןגזר, חצייה חצויהגזר, חצייה חצויה1גבעול סלרי, חצייה חצויהגבעול סלרי, חצייה חצויה149דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שרי ססגוניות, חצויעגבניות שרי ססגוניות, חצוי6שרימפס וורידיםלחם פריך, קלוי, להגשהלחם פריך, קלוי, להגשה1אוראו ממולאים כפוליםרגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה מפוסטר, בטמפרטורת החדרחלמון ביצה מפוסטר, בטמפרטורת החדר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית פאווה טרייהשעועית פאווה טרייה1smallsנורת שומר (עם כריכות)נורת שומר (עם כריכות)12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתיכות טופי הית' ברגרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת541 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2sprigsפטרוזיליה, בתוספת 1 כף עלים קצוציםפטרוזיליה, בתוספת 1 כף עלים קצוצים1חתיכות טופי הית' ברצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה אדומים, חצוייםתפוחי אדמה אדומים, חצויים850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה בס ים שחור, עצמות סיכה הוסרופילה בס ים שחור, עצמות סיכה הוסרו6smallsבצל אביבבצל אביב551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב את סיבס עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.