קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

בס ים שחור במרק ירקות באביב

בס ים שחור במרק ירקות באביב
בס ים שחור במרק ירקות באביב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 477 קלוריות. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה יהיה להיט שלך אביב אירוע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרגירי פלפל, פילה בס ים, גבעול סלרי ונורת שומר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 72%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות, צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבייס, ו בס ים עם תערובת ירקות.

הוראות

1
מכינים את האיולי: טוחנים את השום, ואז מפזרים 1/2 כפית מלח ומועכים עם הצד השטוח של סכין השף ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
איוליאיולי
בשר טחוןבשר טחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
2
מעבירים לקערה בינונית; מוסיפים את החרדל, גרידת הלימון, מיץ הלימון והחלמון ומקציפים לאיחוד. להקציף בהדרגה את שמן הזית, ואז את השמן הצמחי, תוך הקצפה מתמדת עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף 1 כפית מים כדי להשתחרר. מכסים ומקררים את האיולי עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
איוליאיולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הכינו את המרק: גזרו את בצל האביב לכ-6 אינץ'; העבירו את החלקים לסיר גדול (הניחו את הנורות בצד). חותכים את השומר ופורסים דק; מעבירים לסיר 1 כוס שומר שומר (מניחים את השומר הפרוס בצד).
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים לסיר את הסלרי, הגזר, ענפי הפטרוזיליה, עלה הדפנה, גרגירי הפלפל ו -8 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוציאים את פולי הפאווה מהתרמילים שלהם. הביאו לרתיחה סיר מים קטן.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את שעועית פאבה ומבשלים 1 דקה; לנקז ולשטוף תחת מים קרים. החליקו מהקליפות; הניחו את השעועית בצד.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מסננים את מרק הירקות לסיר רחב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את תפוחי האדמה ו -1 1/2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים למרק את נורות בצל האביב השמורות ואת העגבניות; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
11
הפוך את הדג: ציון כל פילה דגים לרוחב 3 או 4 פעמים בצד העור (לא לחתוך את הבשר). מתבלים את צד הבשר במלח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מוסיפים את הדג לסיר; מוסיפים את פולי הפאווה והשומר הפרוס השמור, מכסים ומבשלים עד שהדג פשוט אטום, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מחלקים את תפוחי האדמה בין קערות רדודות; מעל כל אחת פילה דג, ואז מחלקים את המרק והירקות בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומעליהם כף איולי.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
איוליאיולי
15
מגישים עם הלחם ושאר האיולי.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
16
צילום: כריסטינה הולמס

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1קטןגזר, חצייה חצויהגזר, חצייה חצויה1גבעול סלרי, חצייה חצויהגבעול סלרי, חצייה חצויה149חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שרי ססגוניות, חצויעגבניות שרי ססגוניות, חצוי6שרימפס וורידיםלחם פריך, קלוי, להגשהלחם פריך, קלוי, להגשה1אוראו ממולאים כפוליםרגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה מפוסטר, בטמפרטורת החדרחלמון ביצה מפוסטר, בטמפרטורת החדר454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית פאווה טרייהשעועית פאווה טרייה1smallsנורת שומר (עם כריכות)נורת שומר (עם כריכות)1שמיר טרי, מרוטטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתיכות טופי הית' ברגרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת541 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2sprigsפטרוזיליה, בתוספת 1 כף עלים קצוציםפטרוזיליה, בתוספת 1 כף עלים קצוצים1חתיכות טופי הית' ברעצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה אדומים, חצוייםתפוחי אדמה אדומים, חצויים850חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה בס ים שחור, עצמות סיכה הוסרופילה בס ים שחור, עצמות סיכה הוסרו6smallsבצל אביבבצל אביב551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב את סיבס עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.