קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

בס ים שחור במרק ירקות באביב

בס ים שחור במרק ירקות באביב
בס ים שחור במרק ירקות באביב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 477 קלוריות. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה יהיה להיט שלך אביב אירוע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרגירי פלפל, פילה בס ים, גבעול סלרי ונורת שומר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 72%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות, צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבייס, ו בס ים עם תערובת ירקות.

הוראות

1
מכינים את האיולי: טוחנים את השום, ואז מפזרים 1/2 כפית מלח ומועכים עם הצד השטוח של סכין השף ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
איוליאיולי
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
2
מעבירים לקערה בינונית; מוסיפים את החרדל, גרידת הלימון, מיץ הלימון והחלמון ומקציפים לאיחוד. להקציף בהדרגה את שמן הזית, ואז את השמן הצמחי, תוך הקצפה מתמדת עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף 1 כפית מים כדי להשתחרר. מכסים ומקררים את האיולי עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
איוליאיולי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הכינו את המרק: גזרו את בצל האביב לכ-6 אינץ'; העבירו את החלקים לסיר גדול (הניחו את הנורות בצד). חותכים את השומר ופורסים דק; מעבירים לסיר 1 כוס שומר שומר (מניחים את השומר הפרוס בצד).
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים לסיר את הסלרי, הגזר, ענפי הפטרוזיליה, עלה הדפנה, גרגירי הפלפל ו -8 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוציאים את פולי הפאווה מהתרמילים שלהם. הביאו לרתיחה סיר מים קטן.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את שעועית פאבה ומבשלים 1 דקה; לנקז ולשטוף תחת מים קרים. החליקו מהקליפות; הניחו את השעועית בצד.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מסננים את מרק הירקות לסיר רחב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את תפוחי האדמה ו -1 1/2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים למרק את נורות בצל האביב השמורות ואת העגבניות; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
הפוך את הדג: ציון כל פילה דגים לרוחב 3 או 4 פעמים בצד העור (לא לחתוך את הבשר). מתבלים את צד הבשר במלח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מוסיפים את הדג לסיר; מוסיפים את פולי הפאווה והשומר הפרוס השמור, מכסים ומבשלים עד שהדג פשוט אטום, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מחלקים את תפוחי האדמה בין קערות רדודות; מעל כל אחת פילה דג, ואז מחלקים את המרק והירקות בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומעליהם כף איולי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
איוליאיולי
15
מגישים עם הלחם ושאר האיולי.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
16
צילום: כריסטינה הולמס

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב את סיבס עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.