בס ים שחור במרק ירקות באביב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 477 קלוריות. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה יהיה להיט שלך אביב אירוע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרגירי פלפל, פילה בס ים, גבעול סלרי ונורת שומר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 72%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות, צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבייס, ו בס ים עם תערובת ירקות.
הוראות
1
מכינים את האיולי: טוחנים את השום, ואז מפזרים 1/2 כפית מלח ומועכים עם הצד השטוח של סכין השף ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
איולי
בשר טחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
2
מעבירים לקערה בינונית; מוסיפים את החרדל, גרידת הלימון, מיץ הלימון והחלמון ומקציפים לאיחוד. להקציף בהדרגה את שמן הזית, ואז את השמן הצמחי, תוך הקצפה מתמדת עד לקבלת תערובת חלקה; להקציף 1 כפית מים כדי להשתחרר. מכסים ומקררים את האיולי עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עבור מוסיף שומן
כסף ללא נעליים
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
איולי
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
הכינו את המרק: גזרו את בצל האביב לכ-6 אינץ'; העבירו את החלקים לסיר גדול (הניחו את הנורות בצד). חותכים את השומר ופורסים דק; מעבירים לסיר 1 כוס שומר שומר (מניחים את השומר הפרוס בצד).
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים לסיר את הסלרי, הגזר, ענפי הפטרוזיליה, עלה הדפנה, גרגירי הפלפל ו -8 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ניתן לשלב את סיבס עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.