בס ים שחור ומולים לה Nage
בס ים שחור ומולים לה Nage נטול גלוטן, ו pescatarian מתאבנים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 299 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך על-האלכסון אספרגוס, עור-על פילה בס ים, מולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום, בס שחור שלם צלוי, ו בס שחור מעושן.
הוראות
ציוד מיוחד: 12 עד 14 אינץ ' רחב ישר צדדי מחבת עם מכסה הדוק הולם
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מוסיפים את פולי fava ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית לקערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול. מקלפים את הריסים השחורים מהקליפות של השעועית. לסחוט ולפוצץ את השעועית מהקליפה שלהם.
מעבירים את השעועית לקערה.
מוסיפים את האספרגוס ואפונה למים ומבשלים עד מכרז, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הירקות למי הקרח כדי לעצור את הבישול ולנקז.
מעבירים את הירקות לקערת השעועית.
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
לשפשף את החלק הפנימי של המחבת עם 1 כפית חמאה ומפזרים עם שאלוט. בנדיבות העונה דגים בכל רחבי עם מלח ופלפל, ולסדר את הפילה, עור בצד, במחבת. לפזר את המולים על החלק העליון ויוצקים את ורמוט ומים. מכסים את המחבת ומביאים לרתיחה. הפעל את החום נמוך ומבשל עד מולים יש לפתוח (רק לחשוף את המחבת פעם או פעמיים).
הסר את המחבת מן החום ולתת לנוח, מכוסה, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 6 עד 10 דקות.
מעבירים את הדגים והמולים למחבת אפייה, משאירים את המרק במחבת, ומחממים בתנור. בינתיים, להביא את המרק לרתיחה, להוסיף את הירקות לטאטא את 4 כפות חמאה, לאט לאט, עד משולב לחלוטין.
מחלקים את הדגים והמולים בין 4 צלחות מרק רחבות, רדודות או קערות. מחלקים את המרק והירקות בין הצלחות ומגישים מיד.