קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

בס ים שחור ומולים לה Nage

בס ים שחור ומולים לה Nage
בס ים שחור ומולים לה Nage נטול גלוטן, ו pescatarian מתאבנים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 299 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך על-האלכסון אספרגוס, עור-על פילה בס ים, מולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום, בס שחור שלם צלוי, ו בס שחור מעושן.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 12 עד 14 אינץ ' רחב ישר צדדי מחבת עם מכסה הדוק הולם
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את פולי fava ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית לקערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול. מקלפים את הריסים השחורים מהקליפות של השעועית. לסחוט ולפוצץ את השעועית מהקליפה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מעבירים את השעועית לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את האספרגוס ואפונה למים ומבשלים עד מכרז, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הירקות למי הקרח כדי לעצור את הבישול ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מעבירים את הירקות לקערת השעועית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לשפשף את החלק הפנימי של המחבת עם 1 כפית חמאה ומפזרים עם שאלוט. בנדיבות העונה דגים בכל רחבי עם מלח ופלפל, ולסדר את הפילה, עור בצד, במחבת. לפזר את המולים על החלק העליון ויוצקים את ורמוט ומים. מכסים את המחבת ומביאים לרתיחה. הפעל את החום נמוך ומבשל עד מולים יש לפתוח (רק לחשוף את המחבת פעם או פעמיים).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ורמוטורמוט
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
הסר את המחבת מן החום ולתת לנוח, מכוסה, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מעבירים את הדגים והמולים למחבת אפייה, משאירים את המרק במחבת, ומחממים בתנור. בינתיים, להביא את המרק לרתיחה, להוסיף את הירקות לטאטא את 4 כפות חמאה, לאט לאט, עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להקציף בעשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מחלקים את הדגים והמולים בין 4 צלחות מרק רחבות, רדודות או קערות. מחלקים את המרק והירקות בין הצלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.