בס מאודה עם ג'ינג'ר ו Shiitakes
בס מאודה עם זנגביל ו Shiitakes נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ים, מלח ים, שמן שומשום חדור צ'ילה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו בס מאודה עם ג'ינג'ר ו Shiitakes, בס מאודה עם לימון וג'ינג'ר, ו בס מפוספס מאודה עם זנגביל ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים לרתיחה תחת מתכת או ספינת במבוק.
מפזרים בס ים עם מלח, פלפל שחור, קאיין; מניחים על פיסת נייר קלף בתוך ספינת קיטור. למעלה עם ג ' ינג ' ר ו shiitakes, כיסוי וקיטור 15 דקות.
מפזרים כוסברה ובצל ירוק על דגים; טפטוף עם מיצים מן הקלף. במחבת קטנה, שמן חום מעל חום בינוני במשך 1 עד 2 דקות או עד עישון.
יוצקים קצת שמן על כל פילה לנבול כוסברה ובצל ירוק.
טפטוף צלחות עם רוטב סויה.להביא מים לרתיחה תחת מתכת או ספינת במבוק.
מפזרים בס ים עם מלח, פלפל שחור, קאיין; מניחים על פיסת נייר קלף בתוך ספינת קיטור. למעלה עם ג ' ינג ' ר ו shiitakes, כיסוי וקיטור 15 דקות.
מפזרים כוסברה ובצל ירוק על דגים; טפטוף עם מיצים מן הקלף. במחבת קטנה, שמן חום מעל חום בינוני במשך 1 עד 2 דקות או עד עישון.
יוצקים קצת שמן על כל פילה לנבול כוסברה ובצל ירוק.
טפטוף צלחות עם רוטב סויה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.