בס מאודה עם רוטב תמרינדי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 868 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי כוסברה, מים, עצמות דגים לא מפונקות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, ו בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו.
הוראות
1
בסיר קטן, לכסות את עיסת תמרינדי עם 1 1/4 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
הסר את מחבת הרוטב מן החום ולתת לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד עיסת תמרינדי הוא התרכך ושבור למטה, כ 15 דקות. להעביר את התמרינד דרך מסננת בסדר, הקשה קשה לחלץ עיסה ככל האפשר. זרוק את הסיבים והזרעים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדי
תמרינדי.
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון וכוסברה על חום מתון עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר את התבלינים לצלחת כדי להתקרר, ואז לטחון אותם דק במטחנת תבלינים. בבלנדר, לשלב את התבלינים הקרקע עם חלב קוקוס, בוטנים, ג ' ינג ' ר, האריסה וכל אבל 1 כף של מחית תמרינד להתמזג כדי להפוך מחית חלקה, ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תמרינדי.
Harissa
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את עצמות הדגים ומבשלים על חום מתון עד שהדגים על העצמות אטומים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
7
מוסיפים את הבצל הירוק ושום ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים ב 6 כפות של מחית ארומטי (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים את 2 כוסות המים הנותרים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים את המניה לתוך סיר קטן ומרתיחים עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות. תכסה את המניה ותתחמם.
מוסיפים 1 כפית חמאה, מנערים את המחבת כדי לצפות את הבצל ולשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל ומניחים אותם, בצד העור, על צלחת חסינת חום שמתאימה בנוחות למחבת גדולה ועמוקה. שים 3 כדורים של רדיד מקומט במחבת, להוסיף 1 אינץ ' של מים ולהביא לרתיחה. בזהירות להגדיר את הצלחת על כדורי נייר, לכסות את המחבת קיטור הדגים על חום גבוה עד פתיתי הבשר בקלות, על 8 דקות.
בבלנדר, לשלב את המניה עם מיץ לימון, שמורה 1 כף מחית תמרינד ואת 2 כפות הנותרים של חמאה להתמזג עד קצף. מתבלים במלח ופלפל ומתמזגים שוב. מניחים את הפילה בצלחות מרק ושופכים את רוטב התמרינדי סביבם. מערבבים את המטבעה לתוך בצל הפנינה, מסדרים אותם סביב הדגים ומגישים.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.