קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

בס מפוספס מטוגן עם עגבניות מוקפצות ושמיר

בס מפוספס מטוגן עם עגבניות מוקפצות ושמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים מטוגנים עם עגבניות מוקפצות ושמיר. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם פלפל, פילה בס פסים, שמן זעפרןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: פאן פריד בס פסים, בס פסים צלוי שלם עם עגבניות ועשבי תיבול, ו בס מפוספס עם עגבניות, תירס ובזיליקום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה, לזרוק את העגבניות עם קמצוץ גדול של מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את העגבניות ורוטב הדגים ומערבבים על חום מתון עד רך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף 4 של פילה למחבת, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל ומבשל עד הדג הוא אטום כל הדרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את הדגים, צד העור למעלה, לתבנית אפייה וחמים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת וחוזרים עם הפילה הנותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
באותו מחבת, מחממים את 1 כפית השמן הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את שמיר, כוסברה ובזיליקום ומערבבים על אש גבוהה עד בקושי נבול, על 1 דקה. תלוש את העגבניות על צלחות ולהגדיר את פילה דגים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
12
מקשטים עם עשבי תיבול ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי