קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

בס מפוספס עם סלסה אפרסק

בס מפוספס עם סלסה אפרסק
בס מפוספס עם סלסה אפרסק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך מלח שולחן, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלייה: בס פסים עם סלסה קלויה, בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, ו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בצלחת רדודה, ערבוב עד מלח ים וסוכר להתמוסס; להוסיף דגים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
בואו לעמוד 20 דקות.
3
ניקוז; לטפוח דגים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
הכן אש פחם במתנע ארובה; תן גחלים לשרוף במשך 15 עד 20 דקות או עד להבות לדעוך. בזהירות לשפוך גחלים חמות מתוך המתנע, ולערום אותם על צד אחד של הגריל. באח גריל מעיל עם ספריי בישול; לשים באח במקום על גחלים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מערבבים אפרסקים, שאלוט, מיץ ושמן בקערה בינונית; מערבבים ב 1/8 מלח שולחן כפית.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחןמלח שולחן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מפזרים הנותרים 1/4 מלח שולחן כפית ופלפל באופן שווה על פני דגים. דג מעייל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מקום דגים, צד העור למטה, על חום ישיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות. הפוך דגים מעל ולעבור על חום עקיף; גריל 12 דקות או עד מידה רצויה של doneness. מערבבים מנטה לתוך תערובת אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מגישים עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."