קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

בס מפוספס עם רוטב פיאני

בס מפוספס עם רוטב פיאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם רוטב פיאני. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, כוסברה, גבינת מונטריי ג'ק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב זרעי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת דלעת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה, בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב poblano צ ' ילה, זרעי דלעת, מרק, כוסברה, ו hierba סנטה בבלנדר; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
זרעי דלעתזרעי דלעת
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
האם קדימה יכול להיות מורכב עד 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.
1
משרים קליפות תירס במים חמים עד גמיש, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
ניקוז; טפיחה יבשה.
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם. עובדים בקבוצות, מטגנים טורטיות תירס עד הזהב אור אבל עדיין רך וגמיש,על 30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר מגבות נייר; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה ונקייה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל תרד עד רק נבול. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
העברת תרד למסננת. באמצעות גב כף, לחץ על תרד כדי להסיר נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים טורטיות על משטח עבודה. מחלקים תרד וגבינה בין טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
מגלגלים טורטיות, סוגרים מילוי.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מקום 2 קליפות תירס במחבת צלייה, חופפים מעט כדי ליצור בסיס לדגים. מסדרים 2 טורטיות מלאות לאורך צד התפר למטה על קליפות תירס.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מקום 1 פילה דגים מעל טורטיות; מפזרים מלח ופלפל. חפיפה הנותרים תירס קליפות באותו מחבת, באמצעות 2 עבור כל בסיס; העליון עם טורטיות מלאות ודגים; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
קליפות תירסקליפות תירס
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מניחים 1 כף חמאה על כל פילה. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
בינתיים, להעביר רוטב לסיר קטן. מביאים לרתיחה קרובה, ואז להפחית את החום ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מוסיפים שמנת; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. התאם עקביות, הוספת מים על ידי כפות דק, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
15
להעביר 1 בסיס תירס-קליפה עם דגים טורטיות לכל אחד 4 צלחות. רוטב חם כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
16
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
17
* צ ' ילה ירוקה טרי, המכונה לעתים קרובות pasilla, זמין בכמה סופרמרקטים, שווקים לטיניים, וחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
18
** עשב ממקסיקו זמין בשווקים לטיניים.
19
*** זמין בסופרמרקטים רבים ובשווקים לטיניים.