בס מפוספס פלאקי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, לימון, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס פסים שלם, בס פסים בגריל, ו בס פסים צלוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות. יש לשטוף דגים היטב מתחת למים זורמים קרים. יבש לחלוטין. בעדינות מעיל התחתון של מחבת צלייה גדולה עם שמן זית; מקום דגים במרכז. בנדיבות העונה דגים עם מלח ופלפל; מפזרים קמצוץ גדול של אורגנו בתוך חלל ומחוץ. חלל דברים עם חצי פרוסות לימון, 4 קורנית sprigs, 4 רוזמרין sprigs, עלי דפנה, ו 3 שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר