בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים מאודה עם ג'ינג'ר בצל ירוק. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, זנגביל, שעועית מותססת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב, ו בס ג'ינג'ר-ולימון-מאודה מפוספס עם סלט שומר.
הוראות
במחבת, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר matchsticks ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חום זהוב, 4 דקות.
להעביר את זנגביל מגבות נייר לניקוז, משאיר את השמן במחבת.
בקערה, לטאטא את רוטב הסויה עם יין האורז, סוכר ושמן שומשום. מניחים ספינת במבוק מעל ווק או ספינת קיטור פתוחה על מחבת גדולה ועמוקה.
מוסיפים 2 סנטימטרים של מים לווק ומביאים לרתיחה. פזר את החלקים הירוקים הכהים של הבצל הירוק על צלחת חסינת חום שתתאים בתוך ספינת הקיטור. הגדר את הדג על הצלחת, צד עור למעלה. באמצעות סכין, לעשות 3 חתכים רדודים בעור של כל פילה.
יוצקים את תערובת הסויה על הדגים ולשפשף אותו בכל רחבי. מתבלים את הדגים קלות במלח ופלפל.
מפזרים את השעועית השחורה וג ' ינג ' ר טחון על גבי. שים את הצלחת על הספינה. מכסים ואדים במשך 7 דקות, עד הדג הוא רק מבושל.
ממש לפני הדג נעשה, לחמם את השמן במחבת.
מוסיפים את הבצל הירוק הנותרים ואת jalapeos ומבשלים על אש מתונה במשך כ 2 דקות.
מעבירים את הדגים והמיצים לקערות רדודות. למעלה עם בצל ירוק מטוגן, jalapeos וגפרורים זנגביל.
מפזרים את הכוסברה ומגישים.