תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים מאודה עם ג'ינג'ר בצל ירוק. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, זנגביל, שעועית מותססת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב, ו בס ג'ינג'ר-ולימון-מאודה מפוספס עם סלט שומר.
הוראות
1
במחבת, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר matchsticks ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חום זהוב, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
להעביר את זנגביל מגבות נייר לניקוז, משאיר את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה, לטאטא את רוטב הסויה עם יין האורז, סוכר ושמן שומשום. מניחים ספינת במבוק מעל ווק או ספינת קיטור פתוחה על מחבת גדולה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
יין אורז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים 2 סנטימטרים של מים לווק ומביאים לרתיחה. פזר את החלקים הירוקים הכהים של הבצל הירוק על צלחת חסינת חום שתתאים בתוך ספינת הקיטור. הגדר את הדג על הצלחת, צד עור למעלה. באמצעות סכין, לעשות 3 חתכים רדודים בעור של כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
יוצקים את תערובת הסויה על הדגים ולשפשף אותו בכל רחבי. מתבלים את הדגים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מפזרים את השעועית השחורה וג ' ינג ' ר טחון על גבי. שים את הצלחת על הספינה. מכסים ואדים במשך 7 דקות, עד הדג הוא רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
8
ממש לפני הדג נעשה, לחמם את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הבצל הירוק הנותרים ואת jalapeos ומבשלים על אש מתונה במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
10
מעבירים את הדגים והמיצים לקערות רדודות. למעלה עם בצל ירוק מטוגן, jalapeos וגפרורים זנגביל.