צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? בס פסים Achiote שלם בגריל עם בצל אדום כבוש פיקנטי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. אם יש לך אורגנו טחון, מלח, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. וזה די טוב. נסו בס פסים בגריל עם בצל ופלפלים קלויים באש, בצל אדום כבוש, ו בס מפוספס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
בקערה בינונית מוסיפים את מיץ התפוזים ואת מיץ הלימון. מערבבים את הדבק achiote, כמון, אורגנו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annatto
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
4
מערבבים לתוך משחה חלקה. לשפשף את הדבק בכל רחבי בתוך ומחוץ לדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
טפטוף שני הצדדים של הדגים בנדיבות עם ירקות או שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ממתק תמנון בריט
6
שים את הדג על הגריל. גריל עד הזהב, על 4 דקות ולאחר מכן בזהירות להפוך את הדג מעל. גריל עד הדג מתחיל להפריד כאשר הרים עם מרית. דגים יהיו בצבע חום זהוב עם חריכה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הנח את הדג על מגש גדול. מכסים בבצל אדום כבוש, אבוקדו פרוס וכוסברה קצוצה ומגישים סגנון משפחתי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פלפל ארבול מיובש
ממתק תמנון בריט
1
מוסיף את הבצל פרוס לקערה בגודל בינוני גדול מספיק עבור הבצל להיות פרוש לתוך שכבה דקה. מיץ את לימונים לתוך הקערה, ולאחר מכן להוסיף את צ ' ילה קצוצה ומלח. מערבבים לשלב. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות, תוך ערבוב כל 30 דקות או לכסות ולקרר לילה. בצל מוכנים כאשר הם ורודים בהירים ומתרככים. הטעם שלהם יהיה מתוק ומתובל עם קצת מרקם אבל לא פריך.