בס פסים אפוי במלח עם רוטב לימון עשבי תיבול צ'ילי (Branzino Soto Sale con Salmoriglio)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס מפוספס אפוי מלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto מכירה con Salmoriglio). מתכון זה מספק 8 מנות. עם 458 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם אורגנו, מיץ לימון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון, בס מפוספס אפוי במלח, ו עשב ובס פסים צלוי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
להעביר מתלה לאמצע התנור. חלל החומר של כל דג עם ענפי עשב ופרוסות לימון ושום, חלוקת באופן שווה. מעיל דגים עם שמן זית.
בקערה גדולה מאוד, לשלב מלח עם חלבונים ביצה 2 כוסות מים.
מערבבים עם הידיים, ואז מוסיפים עוד 2 כוסות מים, ערבוב, עד המלח מרגיש כמו חול לח (ייתכן שיהיה עליך קצת יותר מים).
קו תבנית אפייה גדולה עם 1/2 ב. של תערובת המלח. מסדרים את שני הדגים אף זנב על המלח, משאיר לפחות 1 1/2 ב. מרווח ביניהם. לכסות כל אחד עם אפילו 1/2-in. שכבת תערובת מלח, לטפוח לדבוק (שום חלק של דגים צריך להישאר חשוף) ולהשאיר סדק בין הדגים כך שהם מבשלים באופן שווה.
אופים 30 דקות, או עד קרום מלח הוא זהב חיוור מאוד וקשה למגע, כמו קרמיקה.
להקציף את כל החומרים בקערה. מניחים בצד לפחות 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתחתן (אבל לא יותר מ 2 שעות קדימה או עשבי תיבול יאבדו את הטעם הטרי שלהם).
עבודה עם דג אחד בכל פעם, הקש על קרום מלח קשה עם פטיש קטן או פטיש בשר כדי לפצח אותו. הרם את נתחי הקרום ולהבריש כל מלח שנותר את הדגים (מברשת מאפה שימושי כאן).
עם מזלג גדול, בזהירות לקלף את העור לאחור, החל עמוד השדרה ופועל לכיוון הבטן. להרים חתיכות של בשר עם מזלג ולהעביר מגש. הרם את השלד עם הראש מחובר וזורק. עם מזלג, להעביר את שאר הבשר למגש.
חזור על פירוק של קרום מלח ו filleting עם דגים שנותרו, הוספת בשר למגש.
מגישים עם רוטב כפיות מעל למעלה ועוד מוגש בצד.