קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

בס פסים אפוי במלח עם רוטב לימון עשבי תיבול צ'ילי (Branzino Soto Sale con Salmoriglio)

בס פסים אפוי במלח עם רוטב לימון עשבי תיבול צ'ילי (Branzino Soto Sale con Salmoriglio)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס מפוספס אפוי מלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto מכירה con Salmoriglio). מתכון זה מספק 8 מנות. עם 458 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם אורגנו, מיץ לימון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון, בס מפוספס אפוי במלח, ו עשב ובס פסים צלוי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להעביר מתלה לאמצע התנור. חלל החומר של כל דג עם ענפי עשב ופרוסות לימון ושום, חלוקת באופן שווה. מעיל דגים עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה גדולה מאוד, לשלב מלח עם חלבונים ביצה 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים עם הידיים, ואז מוסיפים עוד 2 כוסות מים, ערבוב, עד המלח מרגיש כמו חול לח (ייתכן שיהיה עליך קצת יותר מים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
קו תבנית אפייה גדולה עם 1/2 ב. של תערובת המלח. מסדרים את שני הדגים אף זנב על המלח, משאיר לפחות 1 1/2 ב. מרווח ביניהם. לכסות כל אחד עם אפילו 1/2-in. שכבת תערובת מלח, לטפוח לדבוק (שום חלק של דגים צריך להישאר חשוף) ולהשאיר סדק בין הדגים כך שהם מבשלים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים 30 דקות, או עד קרום מלח הוא זהב חיוור מאוד וקשה למגע, כמו קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
להקציף את כל החומרים בקערה. מניחים בצד לפחות 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתחתן (אבל לא יותר מ 2 שעות קדימה או עשבי תיבול יאבדו את הטעם הטרי שלהם).
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
עבודה עם דג אחד בכל פעם, הקש על קרום מלח קשה עם פטיש קטן או פטיש בשר כדי לפצח אותו. הרם את נתחי הקרום ולהבריש כל מלח שנותר את הדגים (מברשת מאפה שימושי כאן).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
עם מזלג גדול, בזהירות לקלף את העור לאחור, החל עמוד השדרה ופועל לכיוון הבטן. להרים חתיכות של בשר עם מזלג ולהעביר מגש. הרם את השלד עם הראש מחובר וזורק. עם מזלג, להעביר את שאר הבשר למגש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
חזור על פירוק של קרום מלח ו filleting עם דגים שנותרו, הוספת בשר למגש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מגישים עם רוטב כפיות מעל למעלה ועוד מוגש בצד.