קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

בס פסים אפוי במלח עם רוטב לימון עשבי תיבול צ'ילי (Branzino Soto Sale con Salmoriglio)

בס פסים אפוי במלח עם רוטב לימון עשבי תיבול צ'ילי (Branzino Soto Sale con Salmoriglio)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס מפוספס אפוי מלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto מכירה con Salmoriglio). מתכון זה מספק 8 מנות. עם 458 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם אורגנו, מיץ לימון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון, בס מפוספס אפוי במלח, ו עשב ובס פסים צלוי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
להעביר מתלה לאמצע התנור. חלל החומר של כל דג עם ענפי עשב ופרוסות לימון ושום, חלוקת באופן שווה. מעיל דגים עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
בקערה גדולה מאוד, לשלב מלח עם חלבונים ביצה 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מערבבים עם הידיים, ואז מוסיפים עוד 2 כוסות מים, ערבוב, עד המלח מרגיש כמו חול לח (ייתכן שיהיה עליך קצת יותר מים).
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
קו תבנית אפייה גדולה עם 1/2 ב. של תערובת המלח. מסדרים את שני הדגים אף זנב על המלח, משאיר לפחות 1 1/2 ב. מרווח ביניהם. לכסות כל אחד עם אפילו 1/2-in. שכבת תערובת מלח, לטפוח לדבוק (שום חלק של דגים צריך להישאר חשוף) ולהשאיר סדק בין הדגים כך שהם מבשלים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
אופים 30 דקות, או עד קרום מלח הוא זהב חיוור מאוד וקשה למגע, כמו קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
להקציף את כל החומרים בקערה. מניחים בצד לפחות 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתחתן (אבל לא יותר מ 2 שעות קדימה או עשבי תיבול יאבדו את הטעם הטרי שלהם).
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
עבודה עם דג אחד בכל פעם, הקש על קרום מלח קשה עם פטיש קטן או פטיש בשר כדי לפצח אותו. הרם את נתחי הקרום ולהבריש כל מלח שנותר את הדגים (מברשת מאפה שימושי כאן).
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
עם מזלג גדול, בזהירות לקלף את העור לאחור, החל עמוד השדרה ופועל לכיוון הבטן. להרים חתיכות של בשר עם מזלג ולהעביר מגש. הרם את השלד עם הראש מחובר וזורק. עם מזלג, להעביר את שאר הבשר למגש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
חזור על פירוק של קרום מלח ו filleting עם דגים שנותרו, הוספת בשר למגש.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מגישים עם רוטב כפיות מעל למעלה ועוד מוגש בצד.