בס פסים ורוטב לימון משומר עם גזר בגריל
צריך ללא גלוטן ותבלינים פסקטריאני? בס פסים ורוטב לימון משומר עם גזר בגריל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 441 גרם של שומן, וסך הכל 4233 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח ים, קורנית sprig, פילה של בס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס, בס פסים בגריל עם לימון ושומר, ו בס פסים עם גזר מתוק זיגוג סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות. מתבלים את צד העור של הפילה במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת חסינת תנור לגובה בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את הדג, העור בצד למטה, ו לטגן במשך דקה אחת עד קרום קל צורות הפילה לא דבק למחבת.
מניחים את מחבת הטחון בתנור החם במשך 6 עד 8 דקות עד שהבשר הוא מוצק ומבושל דרך.
הסר את מחבת ה "סאוט" מהתנור והנח אותה על הכיריים בחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את החמאה, שום, שאלוט, רוזמרין ותימין ושמים את הדגים ברוטב.
מניחים מנה של רוטב לימון משומר על צלחת ומניחים 3 עד 4 גזר בגריל על גבי ההלבשה. מסדרים את הפילה לצד הגזר ומקשטים בשמיר.
מניחים את החומרים בבלנדר ו בליץ עד הרוטב הוא חלק וקרם. הערה של קוק: כדי להפוך לימונים משומרים תוצרת בית, להטביע 6 לימונים מאייר, לרבעים, ליטר מלח ליטר סוכר ומים במשך 30 ימים.
מקלפים את הגזר התינוק ומניחים אותם בקערה.
מוסיפים את המלח, הפלפל ושמן הזית וזורקים יחד. מסדרים את הגזרים על תבנית אפייה המוגדרת על מחבת סדין ומטגנים אותם תחת סלמנדרה מחוממת מראש על גבוה במשך 4 דקות, הופכים אותו לנמוך למשך 4 דקות נוספות. הם נעשים כאשר הם מזלג במכרז עם נשיכה קלה יש צבע קלוי נחמד.