בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה
בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 232 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך לימון, שמן צמחי, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, בס פסים צלוי, ו שמנת חמוצה ורוטב צ'ייב.
הוראות
מערבבים שמנת חמוצה, מים, מיץ, מלח, ועירית בבלנדר עד תערובת רק הופך ירוק חיוור. מתבלים עם פלפל.
הסר כל עצמות סיכה מן הדגים עם פינצטה או צבת מחט האף ודגים לטפוח יבש עם מגבות נייר. להבקיע עור בכמה מקומות עם סכין חדה דק כדי למנוע דגים מסתלסל (לא לחתוך בשר) ודגים העונה עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב דגים, צד העור למטה, ב 2 קבוצות עד העור הוא חום זהוב פריך, 3 עד 4 דקות (דגים לא יהיה מבושל באופן מלא).
העברה, צד העור למעלה, לתבנית אפייה רדודה משומנת.
דג צלוי, חשוף, באמצע התנור עד רק מבושל דרך, 7 עד 8 דקות.
כפית 3 כפות רוטב על כל אחד 6 צלחות העליון עם תפוחי אדמה וקישואים. לסחוט טריז לימון על כל פילה, ואז במקום דגים, עור הצדדים למעלה, על ירקות. דגים מובילים עם נבטים.
הערה של טבחים: רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.