קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות11
מגזין

בס פסים צלוי עשן שלם ו Pesto רוקט

בס פסים צלוי עשן שלם ו Pesto רוקט
אם יש לך שום, מיץ לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס מפוספס ברוטב פסטו עם עגבניות חמות, בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל, ו בס פסים צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ודאו שהדגים הסירו את כל הקשקשים שלהם, ושהחור הפנימי נקי. אם יש קשקשים עזבו, להסיר אותם באמצעות החלק האחורי של סכין כדי לגרד את העור מזנב לראש. ללטף את העור יבש עם מגבת.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
הכן מעשן ולהביא חום 400degreesF (200 מעלות C). אנו ממליצים אלון או היקורי כמו עץ העשן.
3
בבלנדר, מחית שמן זית, שום, 5 כוסות (300 גרם) עלי פטרוזיליה, רוזמרין, מיץ לימון, מלח ופלפל עד חלקה. מעיל את הדגים עם תערובת עשבי תיבול מבפנים ומבחוץ. למלא את החלל עם בזיליקום, טרגון, טימין, הנותרים 1 פטרוזיליה חבורה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
טרגוןטרגון
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מעבירים דגים לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף גדולה, ועשן למשך 5 דקות לכל אינץ '(2.5 ס " מ) הדגים מודדים בהיקף הגדול ביותר, או עד שהטמפרטורה הפנימית של הדג מגיעה ל-140 מעלות F (60 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
כדי לשרת, בעדינות להעביר דגים קלויים מגש גדול או קרש חיתוך טפטוף עם פסטו רקטות.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
פסטופסטו
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מגישים עם תירס בגריל גביני.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
7
פסטו נעשה באופן מסורתי עם בזיליקום, שום, פרמזן או גבינת פקורינו, צנוברים ושמן זית, אבל חשבנו היינו לנער את הדברים קצת על ידי החלפת בזיליקום עם ארוגולה והחלפת פיסטוקים לצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
ארוגולהארוגולה
שוםשום
באזיל!באזיל!
פסטופסטו
סוכר אדום גססוכר אדום גס
8
במעבד מזון, מחית פיסטוקים, שום וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
גבינהגבינה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
9
מוסיפים ארוגולה ודופק לשלב. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן הזית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ארוגולהארוגולה
10
תירס בגריל עם גבינת cotija (גבינה קשה ויבשה בשם על שם העיר במקסיקו שממנו הוא מקורו), מיונז, ואבק של אבקת צ ' ילי הוא מזון רחוב פופולרי במקסיקו. ביס אחד וקל לראות למה. הנה הגרסה שלנו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אבקת גבינהאבקת גבינה
מיונזמיונז
תירסתירס
11
בקערה של מעבד מזון, מחית את חלמוני הביצה, שום, ומיץ לימון. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
12
העברה לקערה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
הכן גריל. כאשר האש היא בינונית חם (אתה לא צריך להיות מסוגל להחזיק את היד על הגחלים במשך יותר מ 10 שניות), תירס גריל במשך כ 5 דקות, מגלגל אותו טוסט כל הצדדים ולשמור אותו לשרוף (C).
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
14
הסר מן הגריל ואת slather עם איולי, ואז מפזרים queso פרסקו ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
Queso FrescoQueso Fresco
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
15
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

מרכיבים

455חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'pound arugula (הידוע גם בשם רוקט)pound arugula (הידוע גם בשם רוקט)80חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות עלים בזיליקום ארוז באופן רופףכוסות עלים בזיליקום ארוז באופן רופף64חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 אבקת צ'ילי כוס1/2 אבקת צ'ילי כוס20אוזניים תירס, shucked, נשבר לשניים, ו blanched במשך 30 שניותאוזניים תירס, shucked, נשבר לשניים, ו blanched במשך 30 שניות2חלמוניםחלמונים2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ5ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך12חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפות פלפל שחור טחוןכפות פלפל שחור טחון30שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי, לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי, לפי הטעם75חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס מלח כשר1/4 כוס מלח כשר301 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפות מיץ לימון טריכפות מיץ לימון טרי2351 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס מיץ לימון טריכוס מיץ לימון טרי10ליים, חתוך ל 6 פלחי כלליים, חתוך ל 6 פלחי כל4751 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שמן זיתכוסות שמן זית50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס מגוררת Parmigiano-רג'יאנו1/2 כוס מגוררת Parmigiano-רג'יאנו300חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות פטרוזיליה איטלקית טרייה, בתוספת 1 חבורה שלמה פטרוזיליה איטלקית טרייהכוסות פטרוזיליה איטלקית טרייה, בתוספת 1 חבורה שלמה פטרוזיליה איטלקית טרייה220חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 פיסטוקים כוסות, פגזים הוסרו, קלוי1/2 פיסטוקים כוסות, פגזים הוסרו, קלוי480חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות פרסקו queso מפוררים (אם אתה לא יכול למצוא queso פרסקו, פטה עובד גם כן)כוסות פרסקו queso מפוררים (אם אתה לא יכול למצוא queso פרסקו, פטה עובד גם כן)8sprigsרוזמרין, מחטים הוסרו וגבעולים נזרקורוזמרין, מחטים הוסרו וגבעולים נזרקו1בס מפוספס שלם או סלמון, סביב 20 עד 30 פאונד (9 עד 13.7 ק בס מפוספס שלם או סלמון, סביב 20 עד 30 פאונד (9 עד 13.7 ק " ג), בקנה מידה10sprigs טרגוןsprigs טרגון12עלי קורניתעלי קורנית4751 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שמן צמחיכוסות שמן צמחי