קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

בס פסים שלם

בס פסים שלם
אם יש לך בס פסים, לימון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בס פסים שלם, בס פסים בגריל, ו בס מפוספס מתובל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חתוך את הסנפירים מהדגים, לשטוף ולטפוח יבש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
לשפשף את החלק התחתון של מחבת צלייה עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים 1/2 של פטרוזיליה, שמיר, לימון ובצל במרכז המחבת צלייה. ודא כי תל זה של ארומטיקה הוא גבוה מספיק כדי למנוע מהדגים לגעת בתחתית המחבת. לשפשף את הדג מבפנים ומבחוץ עם 1 כף של השמן. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם המלח והפלפל ושוכבים על מיטת הארומטיקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים את המחצית השנייה של הארומטיקה על גבי הדגים ולטפטף עם כף הנותרים של שמן זית. מכסים את מחבת הקלייה בחוזקה בנייר אלומיניום ומבשלים במשך 30 עד 35 דקות או עד שהדגים מגיעים לטמפרטורה פנימית של 120 מעלות F על מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
הסר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 10 דקות לפני העברת כולו מגש מרופד פטרוזיליה טרייה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים באופן מיידי.