קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

בס פסים שלם

בס פסים שלם
אם יש לך בס פסים, לימון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בס פסים שלם, בס פסים בגריל, ו בס מפוספס מתובל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חתוך את הסנפירים מהדגים, לשטוף ולטפוח יבש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
לשפשף את החלק התחתון של מחבת צלייה עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים 1/2 של פטרוזיליה, שמיר, לימון ובצל במרכז המחבת צלייה. ודא כי תל זה של ארומטיקה הוא גבוה מספיק כדי למנוע מהדגים לגעת בתחתית המחבת. לשפשף את הדג מבפנים ומבחוץ עם 1 כף של השמן. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם המלח והפלפל ושוכבים על מיטת הארומטיקה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים את המחצית השנייה של הארומטיקה על גבי הדגים ולטפטף עם כף הנותרים של שמן זית. מכסים את מחבת הקלייה בחוזקה בנייר אלומיניום ומבשלים במשך 30 עד 35 דקות או עד שהדגים מגיעים לטמפרטורה פנימית של 120 מעלות F על מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
הסר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 10 דקות לפני העברת כולו מגש מרופד פטרוזיליה טרייה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מגישים באופן מיידי.