בס פסים שלם
אם יש לך בס פסים, לימון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בס פסים שלם, בס פסים בגריל, ו בס מפוספס מתובל.
הוראות
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
חתוך את הסנפירים מהדגים, לשטוף ולטפוח יבש. תניח בצד.
לשפשף את החלק התחתון של מחבת צלייה עם 1 כף שמן זית.
מניחים 1/2 של פטרוזיליה, שמיר, לימון ובצל במרכז המחבת צלייה. ודא כי תל זה של ארומטיקה הוא גבוה מספיק כדי למנוע מהדגים לגעת בתחתית המחבת. לשפשף את הדג מבפנים ומבחוץ עם 1 כף של השמן. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם המלח והפלפל ושוכבים על מיטת הארומטיקה.
מניחים את המחצית השנייה של הארומטיקה על גבי הדגים ולטפטף עם כף הנותרים של שמן זית. מכסים את מחבת הקלייה בחוזקה בנייר אלומיניום ומבשלים במשך 30 עד 35 דקות או עד שהדגים מגיעים לטמפרטורה פנימית של 120 מעלות F על מדחום לקריאה מיידית.
הסר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 10 דקות לפני העברת כולו מגש מרופד פטרוזיליה טרייה נוספת.