אם יש לך בס פסים, לימון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בס פסים שלם, בס פסים בגריל, ו בס מפוספס מתובל.
הוראות
1
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חתוך את הסנפירים מהדגים, לשטוף ולטפוח יבש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
לשפשף את החלק התחתון של מחבת צלייה עם 1 כף שמן זית.
מניחים 1/2 של פטרוזיליה, שמיר, לימון ובצל במרכז המחבת צלייה. ודא כי תל זה של ארומטיקה הוא גבוה מספיק כדי למנוע מהדגים לגעת בתחתית המחבת. לשפשף את הדג מבפנים ומבחוץ עם 1 כף של השמן. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם המלח והפלפל ושוכבים על מיטת הארומטיקה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים את המחצית השנייה של הארומטיקה על גבי הדגים ולטפטף עם כף הנותרים של שמן זית. מכסים את מחבת הקלייה בחוזקה בנייר אלומיניום ומבשלים במשך 30 עד 35 דקות או עד שהדגים מגיעים לטמפרטורה פנימית של 120 מעלות F על מדחום לקריאה מיידית.