קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

בצ'ילה קולורדו

בצ'ילה קולורדו
צ'ילה קולורדו עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 57 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 15 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מלח, פחות-מרק עוף נתרן, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו צ'ילה קולורדו בוריטוס, חזיר במרינדה בצ'ילה קולורדו, ו תוצרת בית צ'ילה קולורדו רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
הסר גבעולים וזרעים מצ ' ילי; מחק. שוטפים את הצ ' ילי במים קרים; מסננים. מסדרים צ ' ילי בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה. לצלות 20 שניות מכל צד או עד קלוי קל (להיזהר לא לשרוף צ ' ילי).
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הביאו לרתיחה 4 ליטר מים בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים צ ' ילי ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
הסר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות או עד רך.
5
מסננים.
6
מניחים חצי צ ' ילי, 2 1/2 כוסות מרק ושום בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את התערובת המחית לקערה גדולה; חזור על ההליך עם שאר הצ ' ילי והמרק. מסננים תערובת צ ' ילה דרך מסננת לסיר גדול, וזורקים מוצקים. מוסיפים מלח. מבשלים על אש בינונית 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. אתה יכול לנסות את פאפט דל מאס קאווה ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -15 דולר לבקבוק.
פאפט דל מאס קאווה ברוט
פאפט דל מאס קאווה ברוט
ניחוחות פרי נעימים וצבע בהיר וברור. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת היטב, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פירות ופרחים. טעם הלוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג על היין.