בצ'ילה קולורדו
צ'ילה קולורדו עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 57 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 15 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מלח, פחות-מרק עוף נתרן, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו צ'ילה קולורדו בוריטוס, חזיר במרינדה בצ'ילה קולורדו, ו תוצרת בית צ'ילה קולורדו רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים וזרעים מצ ' ילי; מחק. שוטפים את הצ ' ילי במים קרים; מסננים. מסדרים צ ' ילי בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה. לצלות 20 שניות מכל צד או עד קלוי קל (להיזהר לא לשרוף צ ' ילי).
הביאו לרתיחה 4 ליטר מים בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים צ ' ילי ומכסים.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות או עד רך.
מניחים חצי צ ' ילי, 2 1/2 כוסות מרק ושום בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את התערובת המחית לקערה גדולה; חזור על ההליך עם שאר הצ ' ילי והמרק. מסננים תערובת צ ' ילה דרך מסננת לסיר גדול, וזורקים מוצקים. מוסיפים מלח. מבשלים על אש בינונית 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. אתה יכול לנסות את פאפט דל מאס קאווה ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -15 דולר לבקבוק.
![פאפט דל מאס קאווה ברוט]()
פאפט דל מאס קאווה ברוט
ניחוחות פרי נעימים וצבע בהיר וברור. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת היטב, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פירות ופרחים. טעם הלוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג על היין.