בצל Cipollini מקורמל
בצל Cipollini מקורמל נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מרק עוף, מלח, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו שעועית ירוקה מטוגנת עם פטריות ובצל קיפוליני מקורמל, בצל צ'יפוליני צלוי, ו בצל מוקפץ Cipollini (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתחילים להפוך חום זהוב (להיזהר לא לשרוף אותם), על 10 דקות.
מוסיפים יין לבן וחומץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם זיגוג, על 3 דקות.
מוסיפים מרק עוף ומלח לפי הטעם. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הנוזל כמעט התאדה ובצל הם מכרז חום עשיר, 10 עד 20 דקות.