בצל אדום-פונטינה סאקה פוקצ'ה
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מרווה Fontina Focaccia, Fontinan ופלפל אדום-ממולאים שום פוקצ'ה, ו אגס ורוזמרין פוקצ'ה עם גבינת פונטינה.
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר ב 3/4 כוס מים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
כף קלה קמח לכל מטרה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 1/2 כוסות קמח, 1 כף קמח תירס טחון אבן, ו 1 כפית מלח בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף. תניח בצד.
מערבבים 1/2 כוס סאקה חם לתוך תערובת שמרים; מיד להוסיף תערובת קמח, ומערבבים עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
הפוך את הבצק על תבנית אפייה באופן שווה מפוזר עם הנותרים 1 כפית קמח תירס. בעדינות לחץ על הבצק לתוך מעגל 12 אינץ'. משטח ריסוס קל של בצק עם ספריי בישול; לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 15 דקות.
מערבבים בצל אדום, 1/2 כפית סאקה, שמן זית, וקורטוב של פלפל שחור; לזרוק היטב מעיל.
שלב 1 כפית מים ביצה לבן בקערה קטנה. בעדינות מברשת בצק עם תערובת ביצה לבן; להשליך את כל תערובת הביצה הנותרים.
מפזרים גבינת פונטינה באופן שווה על פני הבצק, העליון עם תערובת בצל.
מפזרים קורנית ו 1 כפית מלח כשר.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד פוקאצ ' ה הוא חום זהוב עמוק גבינה הוא תוסס.