רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מרווה Fontina Focaccia, Fontinan ופלפל אדום-ממולאים שום פוקצ'ה, ו אגס ורוזמרין פוקצ'ה עם גבינת פונטינה.
הוראות
1
ממיסים שמרים וסוכר ב 3/4 כוס מים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
מערבבים 1/2 כוס סאקה חם לתוך תערובת שמרים; מיד להוסיף תערובת קמח, ומערבבים עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
רוטב שומשום יפני
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
הפוך את הבצק על תבנית אפייה באופן שווה מפוזר עם הנותרים 1 כפית קמח תירס. בעדינות לחץ על הבצק לתוך מעגל 12 אינץ'. משטח ריסוס קל של בצק עם ספריי בישול; לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
8
מערבבים בצל אדום, 1/2 כפית סאקה, שמן זית, וקורטוב של פלפל שחור; לזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.