בצל אפוי ברוזמרין וקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בצל אפוי עם רוזמרין קרם. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 162 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם עוף, בצל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוף אפוי עם בצל, שום ורוזמרין, אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתים ורוזמרין, ו דלעת אפויה עם שמנת ובצל.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
פרוסה על 1/4 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של הבצלים.
חותכים חצי לרוחב להשאיר את העור על, ולסדר בצד לחתוך בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים את ציר העוף מעל ומסביב לחצאי הבצל, ואז טפטוף בשמן זית. מתבלים בנדיבות במלח, פלפל ורוזמרין.
מניחים על גבי גיליון עוגיות כדי לתפוס כל splatters שעלול להתרחש.
אופים חשופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד בצל הוא פירסינג בקלות עם סכין ונוזל מופחת על ידי 1/
הסר את הצלחת מהתנור, ויוצקים את הקרם על הבצל. חזור לתנור, והמשיך לאפות חשוף עד מיצי המחבת התעבו מעט בצל הם השחמה, עד 30 דקות.