קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

בצל בלסמי אפוי ותפוחי אדמה עם חזיר צלוי

בצל בלסמי אפוי ותפוחי אדמה עם חזיר צלוי
בצל אפוי בלסמי ותפוחי אדמה עם חזיר צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1681 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שום, שום נורה, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תזכורות צלייה (: חזיר צלוי & בצל בלסמי בקרמל), צלי חזיר עם מיץ תפוחים עם תפוחי אדמה ובצל, ו צלי חזיר עטוף בבייקון עם תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את תפוחי האדמה לתוך מחבת של מים רותחים, מלוחים לבשל במשך כ 8 דקות, ואז לנקז ולחזור למחבת. Chuff אותם קצת על ידי טלטול המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
כדי להכין את הבשר, לפזר קומץ עלים רוזמרין קצוץ דק על קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מפזרים קצת מלח ופלפל וזרעי שומר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שומר קרקעשומר קרקע
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מגלגלים את החזיר על פני הלוח, לוחצים חזק כל כך את כל הטעמים מקל על זה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
קבל מחבת צלייה גדולה כי החזיר שלך יתאים בנוחות לתוך, ולמקם אותו על מבער מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים קצת שמן זית ומניחים את החזיר פנימה, צד שומן למטה, מפוזר עם כל טעמים הנותרים על הלוח. לאחר כמה דקות, כאשר שומן חזיר הוא זהב קל, להפוך אותו ולהוסיף את שיני שום, בצל, סלרי ועלי מפרץ למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מניחים על המדף התחתון של התנור שחומם מראש במשך 1 שעה, מטמיעים אותו באמצע. (במשך 20 הדקות האחרונות של בישול, ייתכן שיהיה עליך לכסות את החזיר עם קצת נייר שעווה לח כדי לעצור את זה צביעה יותר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
קבל עוד מחבת צלייה, שבו אתה יכול להתאים את תפוחי האדמה בשכבה 1, ולחמם אותו על התנור. כאשר חם, יוצקים גרגר של שמן זית לתוכו ולהוסיף את החמאה, רוזמרין ושום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים אותם בכל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
11
מוסיפים את הבצל ואת כל חומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 5 דקות על המבער כדי להפחית את חומץ בלסמי קצת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
12
מניחים את המחבת על המדף העליון ומבשלים כ -50 דקות, עד שתפוחי האדמה והבצל כהים, דביקים ופריכים-מסירים את המחבת כדי לזרוק את הבצלים ותפוחי האדמה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
לאחר 1 שעה, הבשר צריך להיות מבושל. לדקור אותו עם סכין חדה-אם המיצים לרוץ ברור, זה נעשה; אם לא, פופ אותו בחזרה בתנור לעוד 10 עד 15 דקות, שמירה על תפוחי אדמה חמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
הסר אותו מהתנור ולתת לו לנוח על צלחת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
יוצקים את רוב השומן מהמחבת ומעכים את השום והבצל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
16
מניחים את המחבת על המבער ומוסיפים את היין הלבן. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, מגרד את כל הטוב הבשרני, המרמיטי מלמטה כדי להכין רוטב קטן טעים, ועונה במידת הצורך. לעבור דרך מסננת לקנקן מגיש. ואז פורסים את החזיר ומגישים אותו עם הבצל האפוי המדהים שלך ותפוחי אדמה, טפטף עם מיצי המחבת. ארוחה זה הולך נהדר עם כמה ירקות נחמדים או סלט ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ירוקירוק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה