קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

בצל בלסמי אפוי ותפוחי אדמה עם חזיר צלוי

בצל בלסמי אפוי ותפוחי אדמה עם חזיר צלוי
בצל אפוי בלסמי ותפוחי אדמה עם חזיר צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1681 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שום, שום נורה, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תזכורות צלייה (: חזיר צלוי & בצל בלסמי בקרמל), צלי חזיר עם מיץ תפוחים עם תפוחי אדמה ובצל, ו צלי חזיר עטוף בבייקון עם תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את תפוחי האדמה לתוך מחבת של מים רותחים, מלוחים לבשל במשך כ 8 דקות, ואז לנקז ולחזור למחבת. Chuff אותם קצת על ידי טלטול המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
כדי להכין את הבשר, לפזר קומץ עלים רוזמרין קצוץ דק על קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מפזרים קצת מלח ופלפל וזרעי שומר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שומר קרקעשומר קרקע
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מגלגלים את החזיר על פני הלוח, לוחצים חזק כל כך את כל הטעמים מקל על זה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
קבל מחבת צלייה גדולה כי החזיר שלך יתאים בנוחות לתוך, ולמקם אותו על מבער מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים קצת שמן זית ומניחים את החזיר פנימה, צד שומן למטה, מפוזר עם כל טעמים הנותרים על הלוח. לאחר כמה דקות, כאשר שומן חזיר הוא זהב קל, להפוך אותו ולהוסיף את שיני שום, בצל, סלרי ועלי מפרץ למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים על המדף התחתון של התנור שחומם מראש במשך 1 שעה, מטמיעים אותו באמצע. (במשך 20 הדקות האחרונות של בישול, ייתכן שיהיה עליך לכסות את החזיר עם קצת נייר שעווה לח כדי לעצור את זה צביעה יותר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
קבל עוד מחבת צלייה, שבו אתה יכול להתאים את תפוחי האדמה בשכבה 1, ולחמם אותו על התנור. כאשר חם, יוצקים גרגר של שמן זית לתוכו ולהוסיף את החמאה, רוזמרין ושום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים אותם בכל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
11
מוסיפים את הבצל ואת כל חומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 5 דקות על המבער כדי להפחית את חומץ בלסמי קצת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מניחים את המחבת על המדף העליון ומבשלים כ -50 דקות, עד שתפוחי האדמה והבצל כהים, דביקים ופריכים-מסירים את המחבת כדי לזרוק את הבצלים ותפוחי האדמה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
לאחר 1 שעה, הבשר צריך להיות מבושל. לדקור אותו עם סכין חדה-אם המיצים לרוץ ברור, זה נעשה; אם לא, פופ אותו בחזרה בתנור לעוד 10 עד 15 דקות, שמירה על תפוחי אדמה חמים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
הסר אותו מהתנור ולתת לו לנוח על צלחת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
יוצקים את רוב השומן מהמחבת ומעכים את השום והבצל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מניחים את המחבת על המבער ומוסיפים את היין הלבן. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, מגרד את כל הטוב הבשרני, המרמיטי מלמטה כדי להכין רוטב קטן טעים, ועונה במידת הצורך. לעבור דרך מסננת לקנקן מגיש. ואז פורסים את החזיר ומגישים אותו עם הבצל האפוי המדהים שלך ותפוחי אדמה, טפטף עם מיצי המחבת. ארוחה זה הולך נהדר עם כמה ירקות נחמדים או סלט ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ירוקירוק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף