קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

בצל בלסמי קלוי עם זרעי חרדל צלוי

בצל בלסמי קלוי עם זרעי חרדל צלוי
צלי צלעות בקר מצופה חרדל עם בצל בלסמי קלוי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1848 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 158 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: צליית צלעות משובצת בחרדל עם דיז'ון קרם פרש, חרדל וסוכר חום שפשף בשר חזיר עם בצל בלסמי קלוי, ו צלי צלעות משובצות עשבי תיבול.

הוראות

1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם fraîche וקרם בקערה בינונית עד פסגות המשרד. מקפלים חזרת וחרדל 1/3 כוס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כיסוי וצינה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. שמור צונן. Rewhisk לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרשקרם פרש
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים תנור ל 450°f. לזרוק בצל, שאלוט, חומץ, שמן, ו 1 1/2 כפיות מלח גס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מפזרים קל קל קל עם מלח גס בנדיבות עם פלפל. מערבבים 2/3 כוס חרדל ושום בקערה קטנה; לשפשף מעל צלי.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
צלי מקום, צד עצם למטה, במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מפזרים זרעי חרדל מעל, לחיצה לדבוק. צלי 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מסדרים תערובת בצל סביב צלי. לחזור לתנור; לצלות עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס למרכז רושם 120 ° F, ערבוב תערובת בצל מדי פעם, על 2 1/4 שעות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להעביר צלי לעבודה על פני השטח. אוהל עם רדיד; תן לנוח 30 דקות. במידת הצורך, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 232° ולהחזיר תערובת בצל לצלייה מחבת צלוי עד חום עמוק מאוד רך, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר תערובת בצל לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מוסיפים ברנדי, מערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
10
לטאטא במרק שנותר 1 כפית חרדל; להרתיח עד מופחת 1 1/4 כוסות jus, ערבוב מדי פעם, כ 10 דקות. עונה jus עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
פרוסת צלי; לארגן על מגש. בצלים מסביב לצלי.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מפזרים פטרוזיליה מעל. Pass dijon crème fraîche and jus לצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1
מלך הצלי פוגש את הזיווג שלו במלך היינות. החדות הנעימה של חרדל דיז ' ון מרככת את הטאנינים הגדולים של קברנה. עם הצלי, נסה את ROBERT MONDAVI 2006 CABERNET SAUVIGNON OAKVILLE (California, $45). טעמי התבלינים והבלאקברי של היין מושלמים עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
מים נוספיםמים נוספים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות