בצל בלסמי קלוי עם זרעי חרדל צלוי
צלי צלעות בקר מצופה חרדל עם בצל בלסמי קלוי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1848 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 158 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: צליית צלעות משובצת בחרדל עם דיז'ון קרם פרש, חרדל וסוכר חום שפשף בשר חזיר עם בצל בלסמי קלוי, ו צלי צלעות משובצות עשבי תיבול.
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם fraîche וקרם בקערה בינונית עד פסגות המשרד. מקפלים חזרת וחרדל 1/3 כוס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כיסוי וצינה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. שמור צונן. Rewhisk לפני ההגשה.
מחממים תנור ל 450°f. לזרוק בצל, שאלוט, חומץ, שמן, ו 1 1/2 כפיות מלח גס בקערה גדולה.
מפזרים קל קל קל עם מלח גס בנדיבות עם פלפל. מערבבים 2/3 כוס חרדל ושום בקערה קטנה; לשפשף מעל צלי.
צלי מקום, צד עצם למטה, במחבת צלייה.
מפזרים זרעי חרדל מעל, לחיצה לדבוק. צלי 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מסדרים תערובת בצל סביב צלי. לחזור לתנור; לצלות עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס למרכז רושם 120 ° F, ערבוב תערובת בצל מדי פעם, על 2 1/4 שעות עבור בינוני נדיר.
להעביר צלי לעבודה על פני השטח. אוהל עם רדיד; תן לנוח 30 דקות. במידת הצורך, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 232° ולהחזיר תערובת בצל לצלייה מחבת צלוי עד חום עמוק מאוד רך, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר תערובת בצל לקערה בינונית.
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ברנדי, מערבבים 30 שניות.
לטאטא במרק שנותר 1 כפית חרדל; להרתיח עד מופחת 1 1/4 כוסות jus, ערבוב מדי פעם, כ 10 דקות. עונה jus עם מלח ופלפל.
פרוסת צלי; לארגן על מגש. בצלים מסביב לצלי.
מפזרים פטרוזיליה מעל. Pass dijon crème fraîche and jus לצד.
מלך הצלי פוגש את הזיווג שלו במלך היינות. החדות הנעימה של חרדל דיז ' ון מרככת את הטאנינים הגדולים של קברנה. עם הצלי, נסה את ROBERT MONDAVI 2006 CABERNET SAUVIGNON OAKVILLE (California, $45). טעמי התבלינים והבלאקברי של היין מושלמים עם הבשר.