קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

בצל בסגנון מונגסקי

בצל בסגנון מונגסקי
בצל בסגנון מונגסקי הוא טבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 145 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נקודות טוסט כליווי, מים, חומץ יין לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל ים תיכוני, בצלים מוקפצים בסגנון ניו יורק, ו כבד ובצל בסגנון ונציאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול sauté הבצלים בשמן על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שהם משחימים, להוסיף את העגבניות, החומץ, דומדמניות, את הטימין, הפטרוזיליה, 1 כוס המים, משחת השום, הסוכר, מלח ופלפל לפי הטעם, ולהביא את התערובת לרתיחה. מבשלים את התערובת, הוספת מים יותר, 1/2 כוס בכל פעם, כמו מתאדה הנוזל, במשך 50 דקות, או עד הבצל רך. מבשלים את התערובת על חום גבוה, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם זיגוג ולתת לו להתקרר. תערובת הבצל עשויה להתבצע 1 יום מראש ונשמר מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
דומדמניותדומדמניות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מעבירים את התערובת לצלחת הגשה ומגישים אותה עם הטוסט.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים