בצל בסגנון מונגסקי הוא טבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 145 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נקודות טוסט כליווי, מים, חומץ יין לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל ים תיכוני, בצלים מוקפצים בסגנון ניו יורק, ו כבד ובצל בסגנון ונציאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול sauté הבצלים בשמן על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שהם משחימים, להוסיף את העגבניות, החומץ, דומדמניות, את הטימין, הפטרוזיליה, 1 כוס המים, משחת השום, הסוכר, מלח ופלפל לפי הטעם, ולהביא את התערובת לרתיחה. מבשלים את התערובת, הוספת מים יותר, 1/2 כוס בכל פעם, כמו מתאדה הנוזל, במשך 50 דקות, או עד הבצל רך. מבשלים את התערובת על חום גבוה, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם זיגוג ולתת לו להתקרר. תערובת הבצל עשויה להתבצע 1 יום מראש ונשמר מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
דומדמניות
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
רוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים את התערובת לצלחת הגשה ומגישים אותה עם הטוסט.