בצל בר כבוש עם דבש ורוזמרין פראי
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנת צד צמחונית? בצל בר כבוש עם דבש ורוזמרין בר יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מיץ לימון, שמן canolan, דבש מקומיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, ו פטריות בר כבושות (מתכונים דומים).
הוראות
לארוז את הבצל לתוך צנצנת זכוכית חסינת חום. בסיר בינוני, לשלב את החומץ, דבש, מים, מיץ לימון, פלפלים, 1/4 כפית מלח 1 רוזמרין sprig ולהביא לרתיחה.
יוצקים את הנוזל החם על הבצל ומניחים צלחת קטנה על גבי כדי לשמור אותם שקועים.
מגישים מיד בטמפרטורת החדר, או לקרר עד 1 שבוע.
ממש לפני ההגשה בצל, לגזור את הנותר 5 רוזמרין sprigs לאורכים 2 אינץ'.
מחממים את השמן במחבת קטנה עד מנצנץ.
מוסיפים את הרוזמרין ומטגנים על חום גבוה בינוני במשך כ 30 שניות, עד פריך רק מתחיל חום סביב הקצוות.
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח.