בצל וידאליה מטוגן
צריך מנה צמחונית בצד? בצל וידאלי מטוגן יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אורגנו, עלים שמיר טרי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רצועות בצל Vidalian מתוק מטוגן עמוק, מטבל בצל וידאלי, ו מטבל בצל וידאלי.
הוראות
מחממים שמן בטיגון עמוק ל-350 מעלות צלזיוס.
לטאטא יחד את הביצה ואת החלב בקערה בגודל בינוני.
בקערה נפרדת משלבים את הקמח, מלח, פלפלים, אורגנו, טימין וכמון.
פרוסה 1/2-אינץ ' את החלק העליון של הבצל ואת החלק התחתון של הבצל. חותכים את הבצל לשניים, בערך 3/4-של הדרך למטה מבלי לחתוך את כל הדרך. חותכים לרבעים, ואז לתוך 1 / 8s. חזור על זה עד שיש לך לחתוך את הבצל לתוך 14 חלקים.
מורחים את" עלי הכותרת " של הבצל בנפרד וטובלים את הבצל בתערובת החלב. ואז לצפות אותו בנדיבות עם החומרים יבשים. להפריד את "עלי הכותרת" ומפזרים את הציפוי היבש ביניהם.
מניחים את הבצל המוכה בשמן החם ומטגנים עד חום זהוב, כ -10 דקות.
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר ועונה עם מלח ופלפל.
בקערה קטנה, לשלב מרכיבים לטאטא יחד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים עם בצל Vidalia מטוגן.