צריך מנה צמחונית בצד? בצל וידאלי מטוגן יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אורגנו, עלים שמיר טרי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רצועות בצל Vidalian מתוק מטוגן עמוק, מטבל בצל וידאלי, ו מטבל בצל וידאלי.
הוראות
1
מחממים שמן בטיגון עמוק ל-350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2
לטאטא יחד את הביצה ואת החלב בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה נפרדת משלבים את הקמח, מלח, פלפלים, אורגנו, טימין וכמון.
מרכיבים שתצטרך
4
פרוסה 1/2-אינץ ' את החלק העליון של הבצל ואת החלק התחתון של הבצל. חותכים את הבצל לשניים, בערך 3/4-של הדרך למטה מבלי לחתוך את כל הדרך. חותכים לרבעים, ואז לתוך 1 / 8s. חזור על זה עד שיש לך לחתוך את הבצל לתוך 14 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
5
מורחים את" עלי הכותרת " של הבצל בנפרד וטובלים את הבצל בתערובת החלב. ואז לצפות אותו בנדיבות עם החומרים יבשים. להפריד את "עלי הכותרת" ומפזרים את הציפוי היבש ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את הבצל המוכה בשמן החם ומטגנים עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה קטנה, לשלב מרכיבים לטאטא יחד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.