בצל ופלפל מוקפצים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו בצל ופלפלים מוקפצים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם חומץ שרי, פלפלים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. נסו פלפלים מוקפצים ובצל, ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל, ו חזיר ללא עצמות פרמזן עם פלפלים מוקפצים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבצלים לשניים ואז פורסים אותם לחצי סיבובים בעובי 1/8 אינץ'. (יהיו לך כ -10 כוסות בצל.)
מחממים את שמן הזית במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים במשך 15 עד 20 דקות.
מוסיפים את הפלפלים, השום, החומץ, רסק העגבניות, פתיתי הפלפל, המלח והפלפל וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות.