בצל חג
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, בצל חגי עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מדהים לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 80 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם בצל, קמח, גבינת צ'דר חדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה גרוע למדי. נסו חזה בקר לחג עם בצל , פינוקי קרני איילים כיפיים לחג | רעיון להחלפת עוגיות חג , ו- Turkey Holiday Hash {שאריות החג המושלמות} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבשיל אחד של 3 ליטר.
מביאים לרתיחה סיר בינוני של מים מומלחים. מערבבים פנימה בצל; מבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הקמח וממשיכים לערבב עד להזהבה.
יוצקים פנימה את החלב ומניחים לתערובת להסמיך.
מערבבים פנימה את הגבינה, מניחים לה להימס.
מסדרים בצל בתבנית תבשיל ומכסים בתערובת גבינה; מפזרים פפריקה.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד שהם מחוממים ומבעבעים מסביב לקצוות.