בצל-חמאה גלגלי רוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בצל-חמאה Pinwheels. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך שמרים, ביצה לבן, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו ביסקוויט חלב-חמאה, נקניקיית-גלגלי-רוח., גלגלוני בצל חם, ו בייקון-גלגלונים בצל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב את השמרים, סוכר ומים; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
מערבבים בחמאה וביצים. בקערה גדולה, להקציף 5 כוסות של הקמח עם 2 כפיות מלח. הפוך היטב במרכז הקמח; להוסיף את תערובת חלב החמאה. מערבבים עם כף עץ עד כמעט מעורבב; להכות את 1 1/2 מקלות של חמאה מרוכך עד צורות בצק רך.
לגרד את הבצק על משטח עבודה מפוזר עם הנותרים 3/4 כוס קמח. ללוש עד חלקה, 3 דקות.
להעביר את הבצק לקערה משומנת קלות, לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
בינתיים, להמיס 3 כפות של החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד מתרכך, 7 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 20 דקות; להוסיף קצת מים אם הבצל מקל. מערבבים את אגוז מוסקט וציפורן. מתבלים במלח.
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
חמאה שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. ממיסים את 3 כפות החמאה הנותרות. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, אגרוף אותו ולחלק לשניים.
רול 1 חתיכת הבצק החוצה למלבן 8 על 16 אינץ'; צד ארוך של המלבן צריך להיות מולך. שמור על החלק השני מכוסה.
מורחים חצי מהבצל על כל הבצק עד למרחק של 1 אינץ ' מלמעלה. החל בקצה התחתון, לגלגל בחוזקה ככל האפשר לתוך גליל. לצבוט את הקצה כדי לאטום, ואז מברשת עם חצי חמאה מומסת.
חותכים לרוחב ל 12 פרוסות, מנגב את הסכין אחרי כל פרוסה. מסדרים את הלחמניות, לחתוך את הצד, ב 1 של המחבתות, 9 סביב החיצוני ו 3 במרכז. לנגב את משטח העבודה ולחזור עם הבצק הנותר, בצל וחמאה מומסת. מכסים את הלחמניות עם פלסטיק; לתת לעלות עד כמעט נוגע שולי המחבת, על 1 שעה.
מברישים את הלחמניות עם הלבן של הביצה.
אופים במשך 35 דקות, או עד עלה וזהב על גבי.
בואו להתקרר במחבתות במשך 5 דקות, ואז להפוך על מתלה תיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: לחמניות אפויות ניתן לעטוף בנייר כסף מאוחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים. מחממים בתנור 350, ואז פותחים ואופים עד מעט פריך. לחלופין, להקפיא עד 1 חודש. להפשיר לפני reheating.