בצל ירוק מאודה פילה דג ג'ינג'ר עם בוק צ' וי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בצל ירוק מאודה פילה דגים ג'ינג'ר עם בוק צ' וי. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 431 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, מוקפץ בייבי בוק צ'וי, ג' ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו סלמון ג'ינג'ר מאודה עם בוק צ' וי מוקפץ.
הוראות
בקערה בינונית, להקציף יחד רוטב סויה, סוכר, יין אורז, ואבקת חמישה תבלינים.
מעבירים דגים ל-2 צלחות מעובדות.
טפטוף כל חתיכה עם 1 תערובת רוטב סויה כף לפזר עם זנגביל julienned. (הניחו בצד את הרוטב שנותר לצלחת הגמר.) מכסים ומקררים 15 דקות.
להתאים סיר גדול עם סל קיטור שטוח, למלא עם מים 1 אינץ', ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ולהעביר צלחת 1 לסל ספינת קיטור. כיסוי וקיטור 4 דקות. מבלי להרים את המכסה, לכבות את הלהבה ולאפשר חום שיורית לסיים בישול עד דגים הוא רק מבושל דרך, על 1 דקה יותר. בזהירות להסיר את הצלחת (להתחמם בתנור). להחזיר מים באוניית קיטור לרתיחה, להעביר צלחת שנייה לאוניית קיטור, ואדים הנותרים דגים באותו אופן.
בעוד דגים הוא מהביל, בסיר קטן על חום מתון, שמן צמחי חום. תתחמם.
מחלקים דגים בין 4 צלחות העליון עם בצל ירוק julienned.
יוצקים התזה של שמן חם על כל מנה.
מגישים מיד עם בוק צ ' וי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.